Tehnician Mentenanta Echipamente

EISBERG SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu 3500 - 4000 RON
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ne marim echipa! Suntem in cautarea unui tehnician mentenanta echipamente, care sa se alature echipei noastre! Locatia noastra este Sos. Cernica nr. 206-Bucuresti/ Pantelimon, centura colt cu soseaua Cernica.

Candidatul Ideal:
  • Are o vechime in profesie de minim 3 ani.
  • Are studii de specialitate: scoala profesionala, liceu industrial sau scoala postliceala, studii politehnice.
  • Are cunostinte tehnice de natura electrica si/sau mecanica, precum si abilitati de a efectua in echipa sau singur repararea si mentenanta echipamentelor (multihead-uri, masini de ambalat verticale si orizontale, bazine automate de spalare produse vegetale);
  • Are capacitatea de a sesiza defectele si cauza lor, are echilibru si stapanire de sine precum si preocupare pentru perfectionarea pregatirii profesionale
  • Experienta in coordonarea unei echipe tehnice, constituie un avantaj
  • Experienta in operarea, reglarea si intretinerea echipamentelor cu grad ridicat dе automatizare,
  • Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational si cunostintele digitale (office) de nivel mediu sunt un avantaj.

Descrierea jobului

Executа reparatii si revizii/verificari periodice ale еchipаmеntelor si dispozitivеlor din companie conform instructiunilor scrisе.
Conlucreaza cu operatorii si cu managerii din productie in vederea eliminarii rapide a intreruperilor accidentale si atingerii tintelor de productie si calitate.

Beneficii:
- Salariu atractiv;
- Bonuri de masa in valoare de 20 lei / zi lucratoare;
- Decontare transport (suma fixa in functie de numarul zilelor lucratoare).

Descrierea companiei

Grupul Eisberg AG, cu sediul în Dällikon, Elveția, este unul dintre liderii din Europa și numărul unu în Elveția și Europa de Est în producția de salate convenience (proaspete, gata spălate și ambalate), legume și fructe proaspete. Aproximativ 1200 de angajați sunt implicați în furnizarea unui total de aproximativ 34.000 de tone de produse proaspete pentru utilizare zilnică către clienți din douăsprezece țări. Eisberg deține trei centre de producție din Elveția, câte unul în Polonia, România și Ungaria și un birou de achiziții în Spania, iar clienții Grupului includ rețelele de retail și jucători din industriile HoReCa. În 2016, Eisberg a devenit parte a grupului Bell – unul dintre cele mai mari grupuri de companii alimentare din lume, originar tot din Elveția, iar în 2017 am fuzionat cu o altă companie elvețiană care ne-a fost și partener, și concurent de drum lung - Gastro Star.

Publicat 20 oct. 2021 Reactualizat 17 nov. 2021 Expiră 19 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos