de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 04 Nov 2019 | Reactualizat 02 Dec 2019 | Expiră 05 Dec 2019

Tehnician mentenanta cladire

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal are studii medii, este o persoana cu spirit de initiativa, bun organizator si coordonator, eficient si prompt in solutionarea problemelor de administrare a cladirii, cu capacitate de a gestiona bugetul alocat si orientat catre reducerea costurilor.

Descrierea jobului

- coordonarea activitatilor de intretinere a cladirii (reparatii, reconditionari, constructii noi);
- optimizarea infrastructurii si implementarea de masuri pentru eficientizarea consumurilor de energie;
- asigurarea functionalitatii eficiente a cladirii;
- controlul materialelor reciclabile;
- monitorizarea activitatilor de protectie a mediului;
- controlul si supravegherea centralei termice si a sistemelor de incalzire si de aer conditionat;
- monitorizarea respectarii reglementarilor legale referitoare la sanatatea si securitatea in munca

Descrierea companiei

Grupul Eckerle a fost înfiinţat în 1968 şi este prezent la nivel global cu unitati de producţie în Germania, Europa de Est, Asia şi America de Nord. Principala noastra competenţa este asamblarea sistemelor de perii pentru electromotoare, producând anual mai mult de 110 milioane de astfel de sisteme. Divizia noastră de automatizare concepe, proiectează şi construieşte cele mai diverse soluţii pentru aceste produse, de la atelierul simplu manual până la instalaţii complexe de producţie. Alte competenţe sunt în producţia de piese complexe de material plastic şi prelucrarea CNC.
Fiecărei provocări în domeniile noastre: automotive, automatizare, tehnica materialelor plastice şi prelucrare CNC îi - avem: ÎNTOTDEAUNA O SOLUŢIE. Provocaţi-ne, ne bucurăm!

Expirat
Tehnician mentenanta cladire  -  SC ECKERLE ROMANIA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close