Tehnician mentenanta bowling ( cu avansare spre installer )

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 550 - 1000 EUR
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

  • Cunostinte de baza in electromecanica
  • Dorinta de invatare si specializare pe partea de electromecanica bowling dar si pentru elemente de lemn (tamplarie) - care implica instalarea pistelor sintetice de bowling.
  • Ulterior, dupa 1-2 ani, daca se poate, candidatul sa fie disponibil la relocare in strainatate (Belgia, Olanda, Germania) pentru 1-2 saptamani (cu concedii periodice in tara) si inapoi
  • Dispus sa ajute si la munca fizica (mutat/carat scule sau marfuri), cand este necesar
  • Responsabil si in cautarea unei meserii frumoase care asigura continuitate pe tot parcursul vietii. Nu dorim colaborare pe termen scurt, doar perioada de pregatire va dura pana la doi ani.

Descrierea jobului

  • Se Incepe ca tehnician mentenanta bowling si arcade, perioada in care incepe invatarea si specializarea , pentru a ne asigura ca este meseria potrivita pentru candidat. Centrul de bowling este in Poiana Brasov, la Centrul de Agrement.
  • Se munceste marti - duminica de la 12:00 la 22:00 cu pauza de masa inclusa, uneori programul poate fi prelungit in functie de nevoie, dar orele suplimentare sunt platite.
  • Pentru ca lucram in echipa, uneori este nevoie sa ne ajutam la mutat echipamentul, carat parti eloctro-mecanice sau electronice. Alteori, cu scule profesionale, trebuie sa descarcam echipamentul din camioane.
Asiguram:
  • Training de specialitate
  • Contract de munca cu clauza de fidelizare si clauza de neconcurenta.

Descrierea companiei

Suntem DISTRIBUITORI AUTORIZATI (EXCLUSIV) ROMANIA pentru QubicaAMF Wordwide, cel mai mare producator de echipament de bowling, cat si pentru firmele de renume ce produc simulatoare video si alte jocuri distractive (SEGA, NAMCO, LAI, EyeClick, Cogan, IE Park ).

Cumparatorii produselor noastre pot confirma seriozitatea de care am dat dovada, cat si calitatea echipamentului. Angajatii nostri au fost instruiti si scolarizati in acest domeniu de activitate. Detinem certificarile ABC, WIBC si ISO 9001 pentru accesoriile si produsele oferite.

Calitatea serviciilor este cea mai mare realizare a noastra.

Obiective principale : solutii pentru fiecare beneficiar in parte privind configuratia in functie de indicii de zona, concurenta, potential de amortizare, etc. Instalatiile sunt aprobate si omologate de Federatia Americana de Bowling, ceea ce asigura cel mai inalt standard calitativ. Simulatoarele sunt cu stampila "CE Compliant".

Oferta de SERVICE, include garantie si post-garantie, manuale de instructiuni privind intretinerea masinilor automate si a liniilor de bowling, training, marketing si management, asistenta 24/7, modernizari si restilizari, accesorii si parti de schimb livrabile in maxim 24 h.

Publicat 7 iun. 2022 Reactualizat 5 iul. 2022 Expiră 7 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.