Tehnician Maseur/ Kinetoterapeut/ Terapeut masaj/Maseur

Max-Relax SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Persoană dedicata masajului, orientat către client, bun profesionist, atitudine pozitivă,
- Absolvent/a al/a unui curs de calificare in specialitatea MASAJ sau
- Absolvent/a al/a Scolii Postliceale Sanitare de Asistenti Medicali BFKT (Balneofiziokinetoterapie) şi masaj sau
- Absolvent/a al/a Facultatii de Kinetoterapie

Descrierea jobului

Suntem o echipa tânăra de profesioniști și oferim servicii de On-Site Chair Massage (Masaj la Birou) tuturor angajaților clienților noștri. Avem nevoie de colegi noi în echipa noastră și dacă vrei să ni te alături iată ce trebuie să faci:
- Să efectuezi manevrele de masaj către clienții companiei,
- Să răspunzi cu promtitudine la solicitările clientului și să oferi diverse informații cu privire la o conduită cât mai sănătoasă a acestuia.
- Program de lucru de luni până vineri.

Oferta:
- Un mediu de lucru relaxant, flexibil, prietenos și vesel
- Curs de On –Site Chair Massage cu certificare internă
- Dezvoltare și avansare în cadrul companiei
- Cursuri de pregătire și dezvoltare profesională
- Salariu + Bonusuri de performanță
- Decontare transport

Descrierea companiei

Max Relax este primul si cel mai mare furnizor de servicii de On-Site Chair Massage din Romania. Scopul nostru este sa ne implicam activ in imbunatatirea starii de sanatate a angajatilor din companii, prin prevenirea si tratarea afectiunilor musculo-scheletice, provocate de pozitia statica de la birou.

Activam in 5 sedii principale – Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Iasi - si acoperim un numar de 18 orase. In prezent echipa noastra numara peste 80 de terapeuti in sediile din Bucuresti si din tara. Suntem o echipa tanara, performanta, proactiva si unita in continua dezvoltare si perfectionare. Viziune: Max Relax este liderul serviciului On-Site Chair Massage la nivel mondial, cu mii de clienti și milioane de oameni fericiti. Misiune: Max Relax ofera companiilor cea mai simpla si accesibila metoda de reducere a stresului si de prevenire a bolilor profesionale, fiind aliatul principal în cresterea productivitatii fiecarui angajat in parte. Valori: Profesionalism – azi mai buni ca ieri Buna dispozitie – un masaj, un zambet Devotament si orientare catre client – împreuna pentru o viata sanatoasa

Publicat 6 mai 2022 Reactualizat 13 mai 2022 Expiră 5 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.