Tehnician lumini

RCS&RDS SA - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Detine studii medii finalizate (studiile superioare reprezinta un avantaj);
Are experienta de minim 6 luni in televiziune (reprezinta avantaj);
Are abilitati de a organiza activitati si a prioritiza sarcinile in vederea furnizarii de rezultate calitative in termenele stabilite;
Prezinta interes pentru acumularea permanenta de informatii noi din domeniu.
Are disponibilitate pentru lucru in ture si de sarbatori.

Descrierea jobului

Cunoaste si foloseste pupitrele de lumini, configureaza dimmer-ii;
Opereaza pupitru de lumina si aparatura de iluminare din platou pentru realizarea emisiunilor dupa programul stabilit impreuna cu directorul de imagine;
Instaleaza, sub supravegherea maestrului de lumini si a departamentului tehnic, echipamentele de iluminare si control a acestora, care fac obiectul dezvoltarii sistemului;
Asigura depanarea eventualelor avarii ale echipamentelor sub indrumarea departamentului tehnic;
Verifica si anunta superiorul ierarhic sau departamentul tehnic de orice anomalie aparuta in sistem si in functionarea aparaturii din dotare;

Descrierea companiei

Grupul DIGI este operatorul de servicii de telecomunicații de top în Europa, cu operațiuni în România, Spania, Italia și Portugalia, deținătorul uneia dintre cele mai extinse și moderne rețele de fibră optică din regiune.

Compania DIGI | RCS & RDS oferă în România servicii de televiziune prin cablu și prin satelit de tip DTH, internet fix, telefonie și date mobile, telefonie fixă, la cele mai accesibile prețuri de pe piață.

DIGI | RCS & RDS ocupă prima poziție pe piața operatorilor de televiziune prin cablu (63%) și este lider pe segmentul de servicii de internet fix (61%) și telefonie fixă (40%). De mai bine de 13 ani, peste 3 milioane de numere au fost portate în rețeaua DIGI, succes care îi asigură poziția de lider al serviciului de portabilitate.

Compania este primul operator de telecomunicații din România care a investit în conținut media și deține în prezent televiziunea de știri Digi24, patru televiziuni de sport HD, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, prima televiziune ultra-HD din România - Digi 4K, televiziunea Film Now (Pay-TV), trei televiziuni de documentare, Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Hit Music Channel, Music Channel, precum și posturile de radio Digi FM, Digi24 FM, PROFM, Dance FM și Chill FM.

"Candidatul confirma, prin transmiterea candidaturii sale pentru pozitia descrisa mai sus, ca a citit Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidatilor in procesul de recrutare", disponibila pe www.digiromania.ro/ Protectia datelor cu caracter personal."

Publicat 27 apr. 2022 Reactualizat 25 mai 2022 Expiră 27 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.