Tehnician Laborator

LACTALIS ROMANIA - 1 poziție
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Experiențӑ anterioarӑ de lucru într-un laborator de minim 1 an; experiențӑ de lucru în industria alimentarӑ de constituie avantaj.
- Capacitatea de a înțelege procesele specifice colectӑrii laptelui;
- Cunoașterea HACCP, ISO 22000, ISO 9001 și OHSAS 18001;
- Lucru anterior cu analizoare Bactocount, MilkoScan FT1, Foss – Kjeltec constituie avantaj;
- Abilități de gestionare a timpului, capacitatea de a îndeplini mai multe sarcini într-un mediu cu ritm alert, respectând în mod constant termenele limitӑ, cu rezultate precise și detaliate;
- Capacitate analitică și de raționament puternic, cu atenție la detalii;
- Abilități bune de operare a computerului, utilizator avansat de Excel;
- Diplomă de licență în chimie, biologie, medicinӑ veterinarӑ sau alte specializӑri similare;
- Minim nivel mediu de utilizare a limbii engleze, atât scris, cât și vorbit; cunoașterea limbii franceze este un plus;

Descrierea jobului

- Contribuie la organizarea și monitorizarea programului de prelevare a probelor de lapte;
- Selecteazӑ metoda de lucru adecvatӑ analizei care trebuie efectuatӑ și aplicӑ toate instrucțiunile de lucru corespunzӑtoare și executӑ toate determinӑrile microbiologice și fizico-chimice pentru laptele materie primӑ, strict conform procedurilor întocmite pentru fiecare aparat din laborator;
- Menţine starea de funcţionare a echipamentelor și sesizează defectarea acestora;
- Asigurӑ conformitatea referitoare la proces, identificӑ și completeazӑ documentele specifice activitӑții din laborator; asigurӑ trasabilitatea metrologicӑ; întocmește rapoartele solicitate de cӑtre conducerea societӑții.
- Aplicӑ normele de securitate și sӑnӑtate în muncӑ, normele de protecție a mediului, procedurile interne și instrucțiunile de lucru aplicabile.
- Comunicӑ și colaboreazӑ cu persoanele autorizate prin atribuțiile de serviciu, respectând raporturile ierarhice, operative și funcționale la locul de muncӑ.

Descrierea companiei

DESPRE LACTALIS GROUP
Grupul Lactalis ocupӑ primul loc în lume în domeniul lactatelor, fiind cel mai mare producӑtor de lactate și brânzeturi din Europa, cu cea mai mare colectare de lapte din aceastӑ regiune. Experiența sa de peste 88 de ani este susținutӑ de un profesionalism dovedit prin portofoliul larg de produse, adaptate la asteptӑrile consumatorilor din întreaga lume. Grupul are 85,000 de angajați, deține mai mult de 266 de fabrici în 51 de țӑri și este prezent în 85 țӑri la nivel global. Având sediul central în Laval, vestul Franței, compania a avut în 2020 vânzӑri de 21,1 miliarde de dolari. Mai multe detalii gasiti pe www.lactalis.fr.

DESPRE LACTALIS GROUP ROMANIA
Grupul Lactalis este liderul pieței de produse lactate din România. Ne derulӑm operațiunile prin intermediul unui numӑr de 8 companii renumite pe piata românească: Albalact, Covalact, Lactate Harghita, Dorna Lactate, Rarӑul, Lactalis România, Lactalis Logistic și Parmalat, administrate prin intermediul unei structuri de conducere consolidată la nivel național. Avem un portofoliu impresionant de mărci și produse locale și internaționale, recunoscute, îndrӑgite și intrate în obiceiurile de consum din ultimii 50 de ani ale consumatorilor români.
În prezent avem un numӑr de 2200 de angajați, care lucrează în 5 fabrici moderne locate în Alba, Harghita, Covasna, Suceava și Ilfov, precum și în structurile de colectare de lapte, vânzări, depozitare și distribuție, cu acoperire în întreaga țară.

Publicat 4 oct. 2021 Expiră 3 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos