Publicat 16 Oct 2019 | Reactualizat 15 Nov 2019 | Expiră 16 Nov 2019

Tehnician intretinere si reparatii ascensoare/ scari rulante

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:
- cunostinte tehnice in electro-mecanica, preferabil experienta in domeniul lifturilor / scarilor rulante sau instalatii de ridicat;
- constituie un avantaj cunoasterea limbii engleze;
- spirit organizatoric si de echipa, seriozitate;
- permis auto, categoria B.

Descrierea jobului

Pentru departamentul de Service ascensoare si scari rulante (care include mentenanta/ reparatii / deranjamente), cautam tehnicieni in Bucuresti, care vor avea ca atributii principale:
Mentenanta preventiva a echipamentelor din portofoliu
Reparatia si/sau inlocuirea pieselor sau elementelor avariate ale echipamentelor;
Interventia si ridicarea deranjamentelor (in ture);Oferta (bonusuri, beneficii)

Pachet salarial competitiv, corelat cu experienta in domeniu si cerintele postului, bonusuri de performanta, tichete de masa, autoturism de serviciu, asigurare medicala privata, training de specialitate, integrarea intr-un grup multinational lider mondial in domeniu si intr-o echipa, tanara, dinamica, aflata in continua dezvoltare in Romania.

Descrierea companiei

Vrei sa urci in cariera? ThyssenKrupp Elevator este unul dintre liderii mondiali in domeniul ascensoarelor, fiind prezent in peste 800 de locatii din 60 de tari avand 36.000 de angajati. Produsele cuprind lifturi de persoane si marfa, scari si trotuare rulante, scari si lifturi platforma, aviopunti pentru aeroporturi, oferind de asemenea gama completa de servicii de instalare si mentenanta. ThyssenKrupp Elevator Romania subliniaza dorinta de a se apropia de nevoile clientilor sai, acesta fiind angajamentul pe care echipa si l-a luat in scopul dezvoltarii afacerii.

Esti dinamic, motivat, entuziast, centrat pe rezultate imediate, esti un bun conducator orientat catre succesul echipei tale? Te asteptam sa faci parte din echipa noastra!

Expirat
Tehnician intretinere si reparatii ascensoare/ scari rulante  -  SC THYSSENKRUPP ELEVATOR SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close