Publicat 04 Dec 2019 | Reactualizat 01 Ian 2020 | Expiră 04 Ian 2020

Tehnician instalator sisteme tratare apa

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Monteaza, repara, efectueaza activitati de service pentru echipamentele din cadrul instalaţiilor de tratare a apei, statiilor de dedurizare, osmoza inversa, filter mecanice cu scopul de a asigura calitatea apei tratate in conformitate cu legislatia din domeniu si viziunea companiei cu privire la mediul inconjurator.

Experienta minina, recent desfasurata, de 4-5 ani in domeniul tehnic de tratare a apei constitue un avantaj. Alatura-te echipei noastre in cadrul Aquatehnic pentru o excelenta oportunitate in activitatea ta profesionala.

Cerinte specifice:
4-5 ani experienta in acest domeniu, constitue un avantaj
Permis de conducere categoria B- minim 4 ani experienta
Disponibilitate de deplasare
Efectueaza lucrari de reparatii, la timp si de calitate, la utilajele care se defecteaza.
Verifica starea de functionare a utilajelor si a instalatiilor cu scopul de a depista eventualele defectiuni.

Descrierea jobului

Principalele atributii:
- Asambleaza / monteaza echipamente si efectueaza probe de functionare, asigura functionarea echipamentelor mecanice si a instalatiilor de tratare a apei , diagnosticheaza functionarea acestora, efectueaza masuratori tehnice/mecanice de precizie si intocmeste rapoarte de intretinere - reparatii;
- Efectuează lucrările de întreţinere a echipamentelor aferente staţieiilor de tratare/dedurizare, osmoza, filter mecanice;
- Efectueaza activităţi de mentenanţă periodice conform manualelor si a procedurilor existente;
- Remediază defecţiunile înregistrate,
- Reglează parametrii de funcţionare a instalaţiei în vederea asigurării funcţionării optime, în conformitate cu manualul de operare şi cu procedurile existente;
- Întocmeşte necesarul de echipamente, piese de schimb, consumabile
Beneficii oferite:
Pachet salarial atractiv,
Mediul de lucru dinamic, placut

Descrierea companiei

Hydro Tehnic RMC activeaza din anul 2013 pe piata echipamentelor si serviciilor pentru tratarea apelor, dezvoltandu-si continuu gama de produse si servicii oferite. Lista de clienti este mare, incluzand societati (private) cu renume in toate domeniile de activitate (hotelier, antreprenoriat/constructii, industria alimentara, a bauturilor alcoolice si racoritoare, industrial).

Politica companiei noastre a fost intotdeauna aceea de a avea parteneri (furnizori) puternici, seriosi, astfel incat produsele si echipamentele sa fie de cea mai buna calitate, cu cel mai bun raport calitate/pret si cu suport tehnic si logistic prompt si competent.
Aquatehnic comercializează o linie extinsa de produse de întreținere și solutii de tratarea apei, care deservesc afaceri și industrie pentru clienții din Romania.
Aquatehnic va continua să crească, fiind cel mai bun la rezolvarea nevoilor de întreținere, reparații și tratare a apei a clienții noștri.

Expirat
Tehnician instalator sisteme tratare apa  -  Hidro Tehnic Rmc S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close