Publicat 17 Mar 2020 | Expiră 17 Apr 2020

Tehnician Instalatii in Constructii_Sibiu_Facility (3 poziți

8 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerintele jobului:

* Autorizatie ISCIR pentru sisteme de instalatii;
* Experienta relevanta in domeniul instalatiilor ;
* Disponibilitatea de a urma un curs de calificare profesionala de Servant Pompier, precum si obtinerea autorizarii conform legislatiei in vigoare.

Beneficii:

* Bonus de performanta;
* Bonus de participare la profitul companiei;
* Timp de lucru flexibil;
* Programe personalizate de dezvoltare si formare;
* Sistem pentru recompensarea ideilor de imbunatatire a proceselor;
* Gradinita pentru copiii angajaților Continental;
* Programe de gestionare a sanatatii și cabinet medical in companie;
* Servicii de asigurare de sanatate si de calatorie;
* Restaurant & cafenea;
* Alte avantaje pentru a te bucura de timpul liber.

Descrierea jobului

Descrierea jobului:

* Asigurarea unei activitati optime si rectificari prompte a problemelor din cadrul sistemului de echipamente HVAC, BMS, umidificare, ventilare, incalzire, aer comprimat, gaze tehnice, CO2, gaze naturale, distributie apa in cadrul CAS;
* Realizarea a noi instalatii de apa, aer si oxigen conform cu regulamentele in viguare sau supervizarea instalarii corecte cand proiectul este implementat de catre o companie externa;
* Verificarea constanta a conditiilor tehnice ale instalatiilor existente, propunand reparatiile sau actualizarile necesare.
* Posibile activitati din aria de servant pompier (formarea se va asigura cu sprijinul companiei).

Descrierea companiei

Continental in Sibiu La Continental Sibiu sunt fabricate anual aproximativ 33 de milioane de unități electronice de control. Printre produsele dezvoltate, testate și fabricate în Sibiu se numără sistemele inteligente de frânare, sisteme de asistare la condus sau pedala de accelerație care limitează viteza în cazul detectării unui obstacol. Continental Sibiu are în prezent aproximativ 4000 de angajați. Împreună, ei combină cunoștințele în dezvoltare software și hardware, experiența în design și simulare, inovația în domeniul inteligenței artificiale, a big data și procesele de producție.

Continental in Romania Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor şi a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental a realizat în 2018 o cifră de afaceri de 44,4 miliarde de euro și are în prezent peste 244.000 de angajați în 60 de țări și piețe. În perioada 1999-2018, Continental a investit circa 1.6 miliarde euro în activităţile din România. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener în două joint-venture în Iași și Slatina şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. Continental avea la finalul anului 2018, peste 20.000 de angajaţi, din care o treime sunt ingineri și informaticieni în centrele de cercetare și dezvoltare și va continua să angajeze în funcție de viitoarele proiecte.

Expirat
Tehnician Instalatii in Constructii_Sibiu_Facility (3 poziți  -  Continental AG

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close