Publicat 01 Apr 2019 | Expiră 02 Mai 2019

Tehnician hidraulica/ Magaziner

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal este o persoana cu experienta nu doar in activitatea de vanzari de produse si/sau servicii, ci si un profesionist in tehnica fluidelor (hidraulica), o persoana dinamica, care doreste sa se perfectioneze zilnic, sa acumuleze noi cunostinte, sa rezolve problemele clientilor ori de cate ori este nevoie.

Reprezinta un avantaj:
- cunostinte de baza specifice meseriei de lacatus mecanic;
- studii tehnice, de mecanica/mecanica agricola/ electromecanica/ constructii de masini, etc;
- experienta si cunostinte in domeniul tehnicii fluidelor (mecanica, hidraulica, hidrostatica)

Descrierea jobului

Suntem in cautarea unei persoane responsabile, dinamice si nu in ultimul rand eficiente, pentru functia de tehnician hidraulica-magaziner.

Responsabilitati:
- activitati specifice de inlocuire si/ sau reparatie a circuitelor defecte, pe orice utilaj cu actionare hidraulica/pneumatica, mobil sau fix
- identificarea cauzelor care produc defectiunile si gasirea rapida a solutiilor de rezolvare a problemelor aparute in circuitele hidraulice, in special partea de conducte (furtun hidraulic si/sau teava hidraulica) si a accesoriilor acestora (racorduri, reductii, cuplaje, robineti, valve, supape, etc)
- receptionarea, aranjarea , inventarierea marfii
- pregatirea, ambalarea si livrarea comenzilor primite
- mentinerea ordinii şi a curateniei în depozit

Beneficii:
- Salariu fix.
- Tichete de masa.
- Prime in functie de performante.

Descrierea companiei

Societate comerciala cu capital privat 100% specializata in oferirea de servicii si produse specifice domeniului hidraulic, pneumatic si industrial. In gama noastra de produse oferite se numara furtunurile hidraulice, industriale si pneumatice; robineti industriali si pneumatici; accesorii pentru furtunuri hidraulice, pneumatice si industriale.

www.proflex.ro
www.prolift.ro
www.stera.ro

Expirat
Tehnician hidraulica/ Magaziner  -  PROFLEX SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close