Publicat 11 Iul 2019 | Reactualizat 26 Sep 2019 | Expiră 03 Oct 2019

Tehnician Helpdesk

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal
-studii medii sau studii superioare
-pasionat de domeniul IT
-bun "diagnostician"
-comunicativ
-capacitate de a lucra in ture de 12 cu 24

Descrierea jobului:
Formată din profesioniști, echipa helpdesk preia apeluri, înregistrează sesizări, efectuează o diagnosticare primară iar unde este cazul efectuează intervenții remote în scopul rezolvării rapide a situațiilor. Tot la acest nivel sunt coordonate echipele de ingineri de pe teren și alocarea sesizărilor la nivelele superioare de suport.

Descrierea jobului

Inregistrează sesizările
Clasifică și prioritizează sesizările
Face o primă investigare și diagnoză a sesizării
Administrează ciclul de viață al incidentelor și cererilor
Escaladează (tehnic/ierarhic) când este cazul
Tine utilizatorii informați cu privire la statusul serviciilor, incidentelor și cererilor
Intervenți remote
Monitorizare alerte

Descrierea companiei

Descrierea companiei

ETA2U SRL - companie activa pe piata IT din Romania din 1992 - inseamna o echipa cu peste 240 specialisti IT certificati si o cifra de afaceri de peste 34 milioane euro.

ETA2U este principalul integrator de sisteme şi soluţii IT complexe din vestul si centrul României, furnizor de produse şi servicii IT și una dintre cele mai certificate companii din IT-ul românesc (tehnic, comercial și de calitate).

Performanță constant recunoscută prin nominalizări anuale în topurile naționale:

în 2016 ETA2U a fost anunțată ca ocupând locul 2 în Topul celor mai mari integratori IT&C după cifra de afaceri dintre companiile private cu capital românesc.
în 2013 ETA2U a fost anunțată ca ocupând locul 3 în Topul celor mai mari integratori IT&C după cifra de afaceri dintre companiile private cu capital românesc.

Incurajam creativitatea si inovatia sprijinim tinerii entuziasti talentati, pasionati, motivati sa performeze si sa-si dezvolte cariera profesionala.Asiguram un mediu de lucru bazat pe dialog,incredere,respect reciproc si cooperare.

Expirat
Tehnician Helpdesk  -  ETA2U

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close