Publicat 06 Aug 2019 | Reactualizat 20 Aug 2019 | Expiră 05 Sep 2019

Tehnician electronist

1 post

Criterii de selecție

  • Peste 1 an experiență în muncă

Candidatul ideal

Daca esti o persoana dinamica, entuziasta, implicata, pasionata de domeniul electronicii si iti place sa lucrezi in echipa, te invitam sa te alaturi echipei noastre de tehnicieni din cadrul departamentului Service. Oferim un salariu atractiv la care se adauga bonusurile lunare corelate cu performanta, un loc de munca intr-un colectiv serios, primitor si dinamic in cadrul unei companii de traditie si in plina dezvoltare in domeniul jocurilor de noroc pe plan national si international. Succesul in acest job va fi sustinut de un bagaj solid de cunostinte hardware pentru a asigura o eficienta maxima in furnizarea unor servicii de inalta calitate.

Cerinte obligatorii:


- studii tehnice / inginerie absolvite ;
- pasiune si cunostinte solide in domeniul tehnic - electronic ;
- dispus pentru deplasari in tara ;
- permis auto obligatoriu - categoria B ;
- limba engleza - nivel conversational ;
- peste 1 an experiență în IT Hardware, Inginerie, Service / Reparatii, Specialisti / Tehnicieni, Telecomunicatii
- punctual, responsabil, sincer, cu spirit de echipa, organizat
- dexteritate.

Descrierea jobului

Responsabilitatile job-ului :

- prestarea de munca de teren in Bucuresti si in tara ce presupune interventii hardware si software asupra echipamentelor comercializate, precum si intretinerea acestora, in conformitate cu instructiunile si procedurile de lucru.
- mentenanta tehnica periodica prin recunoasterea si schimbarea pieselor defecte ;
- dezasamblarea pieselor vechi si asamblarea pieselor noi ;
- configurarea, testarea si verificarea jocurilor instalate ;
- service, depanare si intretinere aparatura si echipamente comercializate ;
- mentinerea unei relatii profesionale cu partenerii companiei.

Descrierea companiei

Ascensiunea EGT România ca business pe piața locală și internațională deschide continuu oportunități pentru roluri interesante, provocatoare și motivante pentru cei pasionați de ceea ce fac.
În secțiunea Cariere a website-ului companiei noastre actualizăm continuu joburile active, astfel că vă invităm să urmăriți constant noutățile pe care le comunicăm.
Acum avem roluri pentru cei atrași de zona de vânzări, pornind de la poziții entry level până la poziții de management. De asemenea, având o bază solidă a resurselor umane pentru partea tehnică, constant există posturi vacante sau nou deschise pentru specialiștii în domeniu.
Alte departamente ca Marketing & PR, Contabilitate, IT, Administrativ își caută colegi cu care să poată urma noi proiecte și dezvolta, conform obiectivelor, pe cele în derulare. Doar obiective îndrăznețe și proiecte provocatoare!
Toate joburile EGT România sunt descrise aici: https://www.egt-bg.ro/noutati-roluri-joburi-noi--egt-romania. CV-urile se pot depune pe paginile dedicate fiecărui rol.

Va informam ca prin aplicatia dumneavoastra transmisa pentru aceasta pozitie, va exprimati consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal prezente in CV-ul dumneavoastra. De asemenea, va aducem la cunostinta ca in conformitate cu Legea 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, aveti dreptul de informare, dreptul de a accesa/de a actualiza datele cu caracter personal, dreptul de a va opune in orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal si de a solicita stergerea informatiilor dumneavoastra din bazele noastre de date.

Tehnician electronist  -  EURO GAMES TECHNOLOGY ROMANIA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close