Publicat 28 Dec 2020 | Reactualizat 25 Ian 2021 | Expiră 28 Ian 2021

Tehnician electromecanic Brasov

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- studii medii de specialitate
- calificare si autorizare ANRE electrician minim grad I
- experiența anterioară constituie avantaj
- capacitate de a lucra în condiții de stres
- flexibilitate

Descrierea jobului

Responsabilități:

- executarea lucrărilor de întreținere pentru magazin
- verificarea instalațiilor de siguranță
- executarea reparațiilor la instalațiile tehnice și inventarierea lor
- supravegherea lucrărilor efectuate de către firme străine
- întreținerea instalațiilor tehnice și a clădirilor, a amenajărilor și instalațiilor externe
- administrarea depozitelor de materiale

Oferta (bonusuri, beneficii)

Salariu atractiv;
Sistem informatic performant si logistica moderna;
Training de specialitate;
Oportunitatea unei cariere intr-un concern international.

- beneficii*: Crăciun, Paște, vacanță, asigurare voluntară de sănătate, zi de naștere;

* - beneficiile sunt condiționate de îndeplinirea unor perioade de vechime în cadrul companiei conf. CCM la nivel de unitate.Vă informăm că, prin aplicarea pentru o poziţie în cadrul societăţii Selgros Cash & Carry SRL, vă vom colecta şi folosi datele personale oferite în desfăşurarea procesului de recrutare şi selecţie de personal. Pentru informaţii complete privind prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul recrutării şi selecţiei de personal în cadrul societăţii Selgros Cash & Carry SRL, vă rugăm accesaţi site-ul societăţii.

Descrierea companiei

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 23 de magazine în România. Selgros se află printre liderii comerțului românesc pentru că își îndeplinește cu seriozitate misiunea de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect.

Obiectivul nostru este de a servi calitate și prospețime profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri. Cu mii de parteneri, sute de mii de clienți și comunități puternice acolo unde suntem prezenți, scrutăm viitorul pentru a fi mereu utili și de încredere.

În 2011, Selgros a intrat în portofoliul Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în șapte țări europene (Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia). Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni.

Expirat
Tehnician electromecanic Brasov  -  SELGROS Cash&Carry

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close