Publicat 17 Iul 2019 | Reactualizat 16 Aug 2019 | Expiră 17 Aug 2019

Tehnician electromecanic/întreținere

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal
- studii medii de specialitate
- calificare de electromecanic / electrotehnician
- experiența anterioară constituie avantaj
- capacitate de a lucra în condiții de stres
- flexibilitate

Descrierea jobului


Responsabilități:
- executarea lucrărilor de întreținere
- verificarea instalațiilor de siguranță
- executarea reparațiilor la instalațiile tehnice și inventarierea lor
- supravegherea lucrărilor efectuate de către firme străine
- întreținerea instalațiilor tehnice și a clădirilor, a amenajărilor și instalațiilor externe
- administrarea depozitelor de materiale

Oferta (bonusuri, beneficii)
- salariu atractiv și tichete de masă
- alte beneficii* : de Crăciun, Paște, zi de naștere, vacanță, asigurare privată de sănătate
- training de specialitate
- sistem informatic performant și logistică modernă
- oportunitatea unei cariere într-un concern internaţional.
* acordarea beneficiilor este condiționată de îndeplinirea unor perioade de vechime în cadrul companiei cf. CCM la nivel de unitate

Vă informam că, prin aplicarea pentru o poziţie în cadrul societăţii Selgros Cash&Carry SRL, vă vom colecta şi folosi datele personale oferite în desfăşurarea procesului de recrutare şi selecţie de personal. Pentru informaţii complete privind prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul recrutării şi selecţiei de personal în cadrul Selgros Cash&Carry SRL, vă rugăm să accesaţi site-ul societăţii, secţiunea Cariere.

Descrierea companiei

Descrierea companieiSelgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 22 de magazine în România. Selgros se află printre liderii comerțului românesc pentru că își îndeplinește cu seriozitate misiunea de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect.
Obiectivul nostru este de a servi calitate și prospețime profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri. Cu mii de parteneri, sute de mii de clienți și comunități puternice acolo unde suntem prezenți, scrutăm viitorul pentru a fi mereu utili și de încredere.
În 2011, Selgros a intrat în portofoliul Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în șapte țări europene (Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia). Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni.

Expirat
Tehnician electromecanic/întreținere  -  SELGROS Cash&Carry

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close