Publicat 27 Aug 2008 | Reactualizat 25 Sep 2008 | Expiră 27 Sep 2008

TEHNICIAN DENTAR

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

SERIOS, CAPABIL, AMBITIOS,PERSEVERENT, DORNIC DE MUNCA, DISPONIBIL PENTRU PROGRAM PRELUNGIT.

Descrierea jobului

TEHNICIAN DENTAR, CUNOSTINTE DE LUCRU CU: CERAMICA(TOTAL SI SEMIFIZIONOMIC),COMPOZIT, ACRILAT, PROTEZE, TURNARI COROANE METALICE,INLOCUIRE CROSETE SAU DINTI,REPARATII PROTEZE,RCR,RICHMOND,ETC. SINGURELE CERINTE PE CARE LE IMPUNE LABORATORUL NOSTRU SUNT:CALITATEA LUCRARILOR SI SERIOZITATEA IN LUCRU SI TOT CE TINE DE LABORATOR A TEHNICIANULUI. LABORATORUL DETINE 4 POSTURI DE LUCRU,APARATURA NECESARA EFECTUARII LUCRULUI IN BUNE CONDITII SI CU EFICIENTA,DISPONIBILITATE DEPLINA DIN PARTEA ADMINISTRATORULUI IN INDRUMAREA TEHNICIANULUI.CONDITII DE SALARIZARE FFF. AVANTAJOASE PENTRU TEHNICIAN(SE POATE AJUNGE SI LA SALARIU INTRE 1500-2000 eURO LUNAR), IAR CONDITIILE DE SALARIZARE SE DISCUTA PERSONAL SAU TELEFONIC IN FAZA PRECEDENTA ANGAJARII CU ADMINISTRATORUL FIRMEI.

Descrierea companiei

LABORATORUL DE TEHNICA DENTARA \"BEAUTY DENT S.R.L\",ESTE UN LABORATOR CE IMPUNE IN PRIMUL RAND SERIOZITATE IN CEEA CE PRIVESTE LUCRARILE EFECTUATE IN ACEST LABORATOR; UN LABORATOR CE OFERA CONDITII DE LUCRU PENTRU TEHNICIENI; SI NU IN ULTIMUL RAND IN FUNCTIE DE RANDAMENT SI CALITATE A LUCRULUI DEPUS DE TEHNICIAN, LABORATORUL OFERA STIMULENTE FINANCIARE ACESTUIA DIN URMA.

Expirat
TEHNICIAN DENTAR  -  SC BEAUTY DENT SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close