de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 06 Iun 2008 | Reactualizat 06 Iul 2008 | Expiră 07 Iul 2008

Tehnician Dentar

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam un nou membru pentru echipa noastra de tehnicieni. Preferabil tanar,ambitios, talentat la modelaj si dispus sa invete, sa se specializeze si supraspecializeze, beneficii de care va avea parte, alaturi de satisfactia financiara de exceptie.

Descrierea jobului

Jobul este full-time la sediul nostru din Timisoara, cu un program flexibil, conditionat doar de respectarea termenelor la lucrari. Daca ai pasiune pentru tehnica dentara, daca vrei sa faci o cariera din asta, daca esti perfectionist si perseverent asteptam aplicatia ta.

Descrierea companiei

Dentcof ofera un mediu placut de lucru , posibilatea de evolutie profesionala continua pentru toti angajatii prin cursuri periodice de specializare in tara si strainatate si o satisfactie financiara si profesionala de exceptie.

Expirat
Tehnician Dentar  -  Dentcof

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close