Tehnician climatizare

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

  • Absolvent studii tehnice (scoala profesionala, liceu tehnic, etc), calificare/atestat in domeniu – constituie un avantaj
  • Experienta dе lucru cu echipamentele si sistemele de climatizare (montaj, punere in functiune, service), experienta de lucru cu beneficiari comerciali/industriali (camere tehnice, centre de date, hale industriale etc) – constituie un avantaj
  • Permis dе conducere categoria BDisponibilitate pentru deplasari ocazionale in teritoriu, in functie de proiectul alocat

Descrierea jobului

DESCRIEREA JOBULUI:
  • Start-up unitati climatizare, punere in functiune, mentenanta, intretinere echipamente (aer conditionat, ventilatie, climatizare, sisteme racire)
  • identifica si remediaza defectiunile de functionare a instalatiilor, inlocuieste componente specifice sistemelor de ventilatie si climatizare
  • intocmeste rapoartele specifice lucrarilor executate (service, constatari, procese verbale)
BENEFICII:
  • pachet salarial negociabil, in functie de experienta de lucru
  • bonusuri in functie de performante si de proiectele in care este implicat;
  • oportunitati de dezvoltare (cursuri de specializare periodice sustinute de producatorii de echipamente in afara tarii)
  • implicarea in proiecte importante din domeniul executiei integrate de Data Centere din Romania;

Descrierea companiei

Tema Energy este o companie cu actionariat integral privat, infiintata in 2002.

Suntem o companie cu o cultura antreprenoriala si cu o experienta bogata in solutii de power back-up si integrare de sisteme electro-mecanice, atat pe piata din Romania, cat si in sud-estul Europei.

Suntem unul dintre cei mai cunoscuti furnizori full-service de echipamente de electro-alimentare din Romania.

Gama noastra de Echipamente este compusa din Generatoare, UPS-uri, Baterii VRLA, Redresori, dar si alte sisteme integrate in solutiile noastre: Climatizare profesionala, Detectie si stingere incendii, Containere IT, DCIM, etc.

Suntem unul dintre cei mai experimentati integratori de Data Centere si sisteme de tip Power Supply dedicate consumatorilor industriali si critici.

Solutiile noastre sunt dedicate indeosebi segmentului business-to-business (B2B): industrial, IT, telecom, medical, cladiri de birouri, constructii.

Publicat 23 nov. 2021 Reactualizat 21 dec. 2021 Expiră 23 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.