Publicat 29 Mai 2019 | Reactualizat 26 Iun 2019 | Expiră 29 Iun 2019

Tehnician Calitate

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

Sunteti in cautarea unui loc de munca?
ADECCO, lider national si mondial in domeniul resurselor umane, cauta pentru clientul sau:


TEHNICIAN CALITATE

Avantaje:
Salariu competitiv
Tichete de masa 12 lei
Transport asigurat

Cerinte:
- Minim studii medii profil tehnic;
- Cunoştinţe relevante în domeniu calitatii;
- Cunostinte desen tehnic;
- Abilitati pentru utilizarea instrumentelor de masura si control;
- Buna dexteritate si acuitate vizuala, spirit de observatie dezvoltat;
- Abilitati in completarea documentelor calitate si in respectarea specificatiilor scrise;
- Abilităţi reale de planificare, organizare, viteză de reacţie si capacitate de decizie;
- Cunoştinţe de limba engleza nivel mediu ( germana constituie avantaj);
- Cunoştinţe operare PC – pachetul Office avansat;
- Cunsotinte de asigurarea calitatii, imbunatatire procese, analiza informatiei;
- Capacitate de invatare rapida;
- Experienta in industria automotive constituie avantaj;
- Disponibilitate de a lucra in 2 schimburi.

Responsabilitati:
- Receptie calitativa scrap, magneziu pur si elemente de aliere (control visual si analiza spectrala);
- Verificarea si supravegerea procesului de reciclare magneziu:
- Verificarea si supravegherea procesului de turnare a anozilor:
- Verificarea si supravegherea procesului de finisare a anozilor:
- Reclamatii clienti – alerta de calitate;
- Analiza reclamatii – participarea directa la analiza cauzei radacina in cazul reclamatiilor + urmarirea in process ca actiunile luate sunt corespunzator implementate si respectate pe toata durata procesului de productie;
- Rapoarte de neconformitate;
- Realizarea rapoartelor de neconformitate pentru produsele care au fost detectate ca neconforme la receptie;Pentru angajare puteti sa ne contactati si prin apel gratuit la Linia Verde 0800.800.408, program de lucru Luni-Vineri, orele 8:00 – 20:00.
Candidatii care corespund profilului vor fi contactati in cel mai scurt timp posibil. www.adecco.ro; https://www.facebook.com/AdeccoRomania/
Adecco Resurse Umane, filiala a Adecco Group (principalul furnizor mondial de solutii de resurse umane), este cea mai mare companie in domeniul HR din Romania, precum si al 10lea angajator la nivel national.

Pentru mai multe oportunitati de angajare, va rugam vizitati website-ul www.adecco.ro si inregistrati-va cv-ul in baza de date pentru a fi elegibil pentru actuale sau viitoare posturi deschise.

Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “adecco.com” sau “adecco.ro”, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companiile din cadrul grupului Adecco. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in companiile din cadrul grupului Adecco sau in cadrul altor entitati, realizarea unor rapoarte statistice asupra fortei de munca, participarea dvs. la diverse cursuri de formare profesionala, furnizarea de diverse servicii, datele putand fi comunicate clientilor si furnizorilor nostri, numai pentru scopurile mai sus mentionate, precum si autoritatilor publice, in baza unor solicitari legale. Grupul Adecco a implementat masuri adecvate care sa se asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dvs. personale, care vor fi stocate timp de 10 ani. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va pune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, vârstă, sex, etnie, rasă, orientare politică, religioasă, starea de sănătate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, cont bancar, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei personale. ADECCO RESURSE UMANE SRL este inregistrata ca operator de date personale sub nr. 15866/2010. ADECCO ROMANIA SRL este inregistrata ca operator de date personale sub nr. 15862/2010. Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de catre companiile din grupul Adecco, va rugam sa va adresati ofiterilor nostri de protectie a datelor personale la dataprotection.romania[at]adecco.com.

Expirat
Tehnician Calitate  -  S.C. ADECCO RESURSE UMANE SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close