Publicat 02 Iul 2020 | Reactualizat 30 Iul 2020 | Expiră 02 Aug 2020

Tehnician automatist

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii medii in domeniul electruc/electromecanic/ mecanic;
- Minim 1 an experienta practica in domeniul electric/electromecanic;
- Abilitati dе comunicare si lucru in echipa;
- Initiativa, perseverenta, flexibilitate

Descrierea jobului

Tehnicianul automatist trebuie sa gestioneze activitatea de mentenanta a echipamentelor si utilajelor din cadrul noului nostru abator de pasari:
- Asigurarеa mеntеnantei еlectrice pеntru echipаmente si utilaje ;
- Exеcutа operatii dе reparatii si intretinere preventiva lа toаte echipamentele electrice;
- Verifica zilnic instalatiile si remediaza de urgenta toate deficientele electrice/ electronice semnalate de catre operatori ;
- Efectuarea inspectiilor periodice ale echipamentelor electrice ;
- Inregistreaza interventiile la care a participat in istoricul utilajului / raport de tura ;
- Inregistrarea in timp real a pieselor / componentelor necesare la echipamentele /instalatiile din productie in fisele din magazia locala si informarea superiorului direct asupra stocului de piese ;
- Participarea la intretinerea echipamentelor electrice din cadrul punctului de lucru

Se ofera pachet salarial atractiv si posibilitatea de isi desfasura activitatea intr-o fabrica noua, ultramoderna, care va fi inaugurata in luna octombrie 2020,alaturi e o echipa tara , dinamica si orientata spre performanta.

Descrierea companiei

SC Oprea Avicom SRL are o experiență de 25 de ani în creșterea puilor de carne. Ne-am dezvoltat organic, completând treptat lanțul de producție și investind constant în performanță. Astăzi, ocupăm un loc important pe piața din Transilvania, iar brandul nostru, Puiul de Crăiești, câștigă zi de zi încrederea clienților. Drumul nostru continuă, respectând tradiția și valorile familiei: calitate, muncă și corectitudine.

Am evoluat treptat, prin multă muncă, chibzuință și perseverență, și astfel am dezvoltat o afacere de familie de succes.

Astăzi, Oprea Avicom deține și coordonează un lanț de producție amplu, dotat cu cele mai performante tehnologii. De la obținerea materialului biologic, în ferma de reproducție și stația de incubație, la creșterea puilor de carne în cele patru ferme, la sacrificarea și prelucrarea în abatorul propriu și până la distribuția către magazinele partenere și cele 26 de magazine proprii, din județele Mureș, Cluj, Harghita și Sibiu.

Expirat
Tehnician automatist  -  SC OPREA AVI-COM SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close