Publicat 22 Mai 2020 | Reactualizat 19 Iun 2020 | Expiră 22 Iun 2020

Technician electromecanic - Centrul Regional de Reparatii

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerințe:

  • Persoanǎ îndemânaticǎ;
  • Studii medii în domeniul tehnic; constituie avantaj experienţa în repararea uneltelor portabile dе mică mecanizare, a motoarelor electrice;
  • Experiența în utilizarea aplicațiilor Windows constituie un avantaj;
  • Angajament, responsabilitate şi orientare către Client;
  • Abilităţi în acumularea permanentă dе cunoştinţe noi; capacitate dе lucru cu termene limită; capacitate dе organizare

Descrierea jobului

Job reference: 4620

Technician electromecanic - Tool Service Center
Dragomiresti-Deal, Ilfov

Despre post
Ca membru al echipei Centrului Regional de Reparații vеi contribui la crearea în fiecare zi de profesioniști entuziaști în construcții. Centrul (Tool Service Center) deservește clienți Hilti din Romania, Bulgaria, Grecia și Albania.
Responsabilitățile tale includ diagnosticarea corectă a maşinilor Hilti şi efectuarea reparaţiilor necesare conform standardelor Hilti; recepţionarea pieselor de schimb; urmărirea permanentă a stocului de piese pentru fluidizarea fluxului de reparaţie; introducerea fişei tehnice aferente fiecărei reparaţii în programul de gestiune SAP; continuă preocupare pentru invațare si perfecționare.

Descrierea atribuțiilor
Vei monitoriza și coordona fluxul complet de reparație în cadrul Centrului Regional de Reparații pentru a asigura eficiența echipei TSC. Vei primi zilnic mașini și scule ce vin la reparat din regiunea Balcani, inclusiv Romania și vei înregistra datele în mod coresponzător în modulul aferent din Sap By Design; iar dupa-amiaza le vei pregăti pentru livrare asigurându-te că sunt împachetate corespunzător și au etichete corecte pentru curier, precum și că au documentele însoțitoare necesare. Te vei asigura ca materialele reciclabile și deșeurile sunt gestionate în mod eficient respectând procedurile de lucru, că sunt stocate în spațiul special amenajat.

Uneltele noastre sunt alese pentru proiecte de la case smart & safe până la construcții de referință la nivel mondial.

Ce oferim?
Vei primi tot ceea ce ai nevoie pentru a excela în rolul tău, incluzând training și responsabilitate încă din prima zi. În schimb pentru performanța ta superioară și cu rezultate consistente, vei primi în sesiune individuală mentorat privind dezvoltarea personală și profesională, precum și oportunități de carieră.

De ce să aplici?
Avem un mix excelent de oameni, care credem că face echipa mai vibrantă, inovativă și mult mai productivă. Vei lucra într-un mediu foarte bine organizat care respectă principiile lean mangement și reglementǎrile în vigoare cu privire la siguranţa la locul de muncǎ.

In procesul de selectie vei cunoaște echipa și mediul de lucru. Tentat să afli mai multe?

Descrierea companiei

Despre Hilti
Dacă ești nou în industrie este posibil să nu fi auzit de noi. Oferim unelte portabile, tehnologii, software și servicii pentru sectorul global al construcțiilor. Avem o moștenire de care suntem mândri, creată în peste 75 de ani, și o reputație la nivel mondial de poinierat al produselor și serviciilor excepționale. Cu cei peste 27.000 de angajați la nivel global în peste 120 de țări, continuând să ne extindem, suntem locul excelent pentru tine de a ne arăta valoarea ta, de a accepta noi provocări și de a îți dezvolta cariera.

Expirat
Technician electromecanic - Centrul Regional de Reparatii  -  HILTI ROMANIA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close