Publicat 09 Mai 2019 | Reactualizat 06 Iun 2019 | Expiră 09 Iun 2019

Technical Writer

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Adecco Permanent Placement is recruiting for its client, a multinational company that activate in IT Industry, a

Technical Writer for the Documentation Team
Location – Craiova

Requirements:

  • Native English speaker or mother-tongue level
  • Excellent writing and communication skills
  • Ability to understand and document complex technical features.
  • Ability to work in a collaborative team environment
  • In-depth knowledge of MS Word
  • Two to three years' experience in technical documentation OR a graduate of a technical writing course
Not a must but a great advantage:
  • Graduate of a technical writing course
  • Experienced user of Author-It or experienced in single-sourcing
  • Knowledge of the broadcasting industry

Descrierea jobului

Suitable applicants will be delivery focused, willing to learn new systems and business lines, fast learners with the ability to multi-task, able to work in a dynamic multinational environment.
They will own the documentation from design phase through delivery, work independently according to industry standard tools and methodologies.
They will support and produce end‐user documentation and business writing deliverables for clients in order to ensure a smooth implementation in addition to the team efforts.
They will create and offer maintenance and guidance of user documentation and business writing (e.g.: release notes, how‐to guides, product user manuals, internal procedures).

Descrierea companiei

Grupul Adecco este lider mondial în furnizarea de servicii specializate de resurse umane. Serviciile pe care le oferim vin ca o oglindire a cunoașterii pieței din România și a înțelegerii clare a nevoilor clienților, ca rezultat a 50 de ani în care am acumulat experiență și cunoștințe și în care am implementat tehnici și metode moderne de lucru.

Creionăm noi soluții pentru clienții noștri, în vederea eficientizării proceselor implicate în domeniul resurselor umane și reducerii costurilor.

Pentru mai multe joburi ne puteți vizita website-ul www.adecco.ro unde vă puteți înregistra CV-ul în baza de date Adecco sau puteți descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay.

Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor luate în considerare în proiectele ce corespund experienței dumneavoastră profesionale.

Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

Expirat
Technical Writer  -  Adecco Resurse Umane

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close