Publicat 27 Nov 2019 | Reactualizat 25 Dec 2019 | Expiră 28 Dec 2019

Technical Support with German

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pentru clientul nostru, o companie de top cu domeniu de activitate in productia de Led TV si telefonie, suntem in cautarea unui cunoscator de limba germana, care sa acorde suport clientilor companiei.

Iti doresti sa te alaturi in echipa unui nou centru de suport din Bucuresti?

Descrierea jobului

- acordare suport tehnic level 1 in scris si telefonic;
- gestionare situatii pe proiect tehnic;
- excelente abilitati de comunicare;
- proctivitate;

Descrierea companiei

Hays este un grup specializat de recrutare la nivel global și un lider de piață în țări precum Marea Britanie, Germania și Australia. Suntem experți în recrutarea calificată, persoane profesioniste și calificate în cadrul unei varietăți mari de industrii și profesii specializate.

Funcționăm în sectoarele publice și private, ocupându-ne le posturile permanente, rolurile contractuale și atribuțiile temporare. La Hays, considerăm că locul de muncă potrivit poate transforma viața unei persoane, iar persoana potrivită poate transforma o afacere.

Expirat
Technical Support with German  -  HAYS SPECIALIST RECRUITMENT ROMANIA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close