Technical Support - German / French / Spanish / Italian

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu 4000 - 6800 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

We're looking for the perfect candidates for our Technical Support Team of German / French / Spanish / Italian!
 • We need professional and responsible team members to work with our team, help us become more and more efficient and reliable.
 • We have professional trainings which help you improve your career, we provide considerable salary and benefit which support a good life, we also have a frendly and energetic team which provide you the best work place!
If you want join us, We hope you:
 • Can speak very good language(Speaking, writing, unerstanding). - Mandatory requirement;
 • Be good at learning new knowledge, and talking with customers;
 • Have a good willing of customer service, be willing to help users solve problems;
 • Technic background/Call center experience will be more competetive;

Descrierea jobului

Your daily work is:
 • Work as L1/L2 support, provide help to German or French or Spanish or Italian customers who contact us in multi ways, Phone Calls, Email or Online Chat;
 • Receive the professional training for TP-Link products/Troubleshooting skills, to improve yourself during your working;
 • You will be promoted once you became better and also be suitable for the higher level;

We provide:
 • Attractive salary, matching your workload and contribution;
 • Considerable KPI bonus, monthly assessment and distribution;
 • At least 1 time salary raise per year, your performance will determine the times and amount of raise;
 • Multiple benefits, such as meal ticket, medical subscription, birthday activity, team building activities...

Descrierea companiei

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de produse și accesorii de rețea care fac parte din toate aspectele vieții zilnice. Conform companiei de analiză a pieței IDC*, TP-Link este liderul pieței de echipamente WLAN și CPE broadband, cu distribuție în peste 120 de țări și sute de milioane de clienți în întreaga lume.

Cu un portofoliu extins de produse, performante, durabile și accesibile menite să răspundă tuturor nevoilor din domeniul networkingului, compania își continuă evoluția pentru a răspunde în prezent cerințelor viitoare. *Conform IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Report, Q2 2016.

TP-Link a devenit unul dintre principalii producători de dispozitive SOHO și SMB pentru comunicație în rețea.TP-Link este lider la nivel mondial pe segmentele de WLAN și CPE în bandă largă, cu produse disponibile în peste 120 de țări, care deservesc zeci de milioane de clienți.

Angajată într-un puternic proces de Cercetare și Dezvoltare, producție efectivă și managementul calității, compania TP-Link continuă să ofere produse de rețea inovatoare. Bazându-se pe încrederea a zeci de milioane de clienți, TP-Link este astăzi unul dintre cei mai competitivi furnizori de produse networking, cu aspirația de a deveni unul dintre primele 3 branduri de top.

Prin dedicarea și eforturile depuse pentru inovare, realizările TP-Link sunt recunoscute la nivel global, progresând în lumea conectivității pentru a excela în produsele și serviciile oferite clienților. Portofoliul de produse TP-Link cuprinde echipamente recunoscute și premiate la nivel internațional din categoria wireless, ADSL, routere, switchuri, camere IP, adaptoare powerline, servere de imprimare, convertoare media și adaptoare de retea.

De la intrarea pe piața internațională în 2005, TP-Link este într-o continuă expansiune. Astăzi produsele noastre sunt prezente în peste 120 de țări și deservesc peste un miliard de utilizatori la nivel global.TP-Link nu va înceta să dezvolte și să promoveze inovații, cu scopul de a oferi servicii complete și rapide clienților companiei.

TP-Link - Reliably smart

Publicat 3 dec. 2021 Reactualizat 31 dec. 2021 Expiră 2 ian. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.