Technical Site Engineer MEP

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Studii superioare finalizate in domeniul instalatiilor pentru constructii (mecanice-electrice)
Experienta similara relevanta in constructii;
Cunoasterea materialelor de constructii, a regulilor din domeniul constructiilor si procedurilor/regulilor SSM aferente acestui domeniu;
Cunostinte medii despre legislatia in vigoare cu privire la instalatiile electrice sau mecanice;
Abilitati bune de utilizare Microsoft Office si AutoCAD;
Persoana dinamica, motivata profesional, orientata catre lucrul cu oamenii, organizata si orientata catre rezultat, abilitati de lucru in echipa;
Limba engleza – nivel mediu.

Descrierea jobului

Verificarea documentatiei de proiect, din punct de vedere tehnic, calitativ si cantitativ;
Pregatirea, transmiterea si gestionarea ulterioara a clarificarilor, precum si a relatiei cu proiectantul, subcontractorii, clientul (inclusiv managementul schimbarilor (change proposals, claims, etc);
Intocmirea /Verificarea listelor de cantitati;
Intocmirea bugetelor si a solutiilor de optimizare tehnica a proiectului;
Contractarea lucrarilor (cereri de oferta, negocieri, etc);
Managementul contractelor si al costurilor;
Suport pentru echipa tehnica (intelegerea proiectului de executie si a etapelor / interferentelor intre specialitati);
Intocmirea certificatelor de plata si urmarirea platilor;
Raportare catre superiorul ierarhic a evolutiei proiectului din punct de vedere financiar / comercial;
Suport pentru echipa de executie Fit-out, inclusiv ofertarea si contractarea pachetelor MEP aferente lucrarilor de Fit-out.

Descrierea companiei

Skanska is a world leader in construction and project development in select markets throughout the Nordic region, Europe and USA. Driven by the Group’s values, Skanska contributes to a better society by providing innovative and sustainable solutions. The Group has about 32,500 employees, and 2020 revenue totalled SEK 159 billion.

Find more details on the website: www.skanska.com


Draga candidat,

Îți mulțumim pentru aplicație și interesul arătat față de Skanska. Primești aceasta notificare deoarece, odată cu aplicația ta, noi am dobândit acces la o serie de date cu caracter personal care îți aparțin, iar conformarea cu legislația în materia protecției datelor este importantă pentru noi.

În perioada următoare, aplicația ta va fi evaluată de colegii noștri de la departamentul de resurse umane Pentru scopul evaluării candidaturii tale, pe lângă informațiile deja transmise, este posibil să accesăm și profilurile tale de pe rețele de socializare disponibile în mod public (e.g., LinkedIn). Întrucât aspectele legate de viața ta privată sunt importante, însă nu ne privesc, nu vom consulta și nu vom ține seama de acele profiluri ori informații de pe profiluri care sunt în mod manifest destinate a rămâne private și nu au o componentă profesională.

Datele tale cu caracter personal la care dobândim acces în acest mod vor fi utilizate exclusiv pentru scopul evaluării candidaturii tale și, după caz, a comunicărilor cu tine pe această temă. Nu vom transfera aceste date către alte companii .
Te vom contacta de îndată ce vom lua o decizie asupra candidaturii tale. În eventualitatea în care fie decidem să nu îți transmitem o ofertă de angajare la acest moment, fie nu există nicio poziție liberă în cadrul Skanska conform specificațiilor tale, însă apreciem drept valoroasă aplicația ta, este posibil să o mai păstrăm în evidența noastră internă timp de 1 an. În cadrul acestei perioade, dacă se eliberează o poziție de tipul celei pentru care ai aplicat, putem decide să te contactăm. Dacă nu îți dorești ca aplicația ta să fie stocată în acest fel, te rugăm să ne precizezi printr-un răspuns la acest e-mail, iar noi vom ține cont de solicitarea ta.

Cu privire la datele la care ne-ai furnizat acces, ai oricând dreptul de a ne solicita (i) accesul la acestea, (ii) rectificarea lor, (iii) ștergerea lor, (iv) restricționarea prelucrării lor, ori (v) să luăm act de retragerea consimțământului tău în a le mai prelucra. Pentru a exercita unul sau mai multe dintre aceste drepturi, te rugăm să folosești oricând dorești detaliile de contact de mai jos :

Skanska Construction Romania S.R.L.
Att: Responsabil Protectia Datelor, Radu Victor
Adresa: Strada Gara Herastrau nr. 2, cladirea Equilibrium, etaj 3, sector 2, Bucuresti, Romania
E-mail: datepersonale@skanska.ro
Tel: +40 (725) 726 445


Îți mulțumim,
Echipa Skanska

Publicat 28 iun. 2021 Reactualizat 26 iul. 2021 Expiră 28 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos