de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 27 Mai 2008 | Reactualizat 25 Iun 2008 | Expiră 27 Iun 2008

Technical Coordinator

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cunostinte avansate utilizare calculator, cunostinte de baza contabilitate. Usurinta in asimilarea diverselor programe specifice si a cunostintelor legate de acestea, gandire logica, analitica.
Permisul de conducere este strict necesar, iar masina personala pentru care se vor deduce toate cheltuielile este un avantaj.

Descrierea jobului

Oferirea de suport tehnic pentru clientii institutii publice (primarii, unitati de invatamant), in tot ceea ce inseamna domeniul IT, dar in special pentru utilizarea programelor de calculator specifice administratiei publice. Suportul se ofera la sediul clientului, prin telefon sau remote prin internet. Program flexibil.

Descrierea companiei

Consultanta in domeniul IT management. Vanzare si suport pentru solutii software integrate pentru firme si institutii publice. Vanzare tehnica de calcul.

Expirat
Technical Coordinator  -  eFACTOR Solutions

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close