Team Leader

Decathlon Romania
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Abia aștepți weekend-ul ca să pleci în drumeții, bicicleta îți este cel mai bun prieten sau ești cel care vorbește mereu despre sală și își îndeamnă prietenii să ți se alăture la antrenamente? Atunci, inima ta bate pentru sport! Felicitări, fără să îți dai seama, faci parte din echipa Decathlon. Pentru a intra oficial în echipa noastră, pe lângă acest criteriu major:
  • este la fel de important să ai experiență în gestionarea unei echipe, să fii lider pentru echipa ta, nu șef. Asta înseamnă să îi inspiri pe cei din jur, să crezi în puterea exemplului și să crezi în ei.
  • să știi că nu ne dorim să ai neapărat experiență în retail, ci să fii o persoană foarte responsabilă, orientată către acțiuni concrete și să fi avut reușite profesionale în activitatea desfășurată în trecut.
  • trebuie să fii o persoană care se adaptează ușor la schimbări, este proactivă și atentă la nevoile clienților.
  • reușești să știi să menții un echilibru între empatie și exigență în gestionarea echipei tale.

Descrierea jobului

Cum arată o zi de muncă în Decathlon ca TEAM LEADER?

În primul rând, trebuie să știi că nu o să ai niciodată două zile la fel. Noi ne dorim ca acest post să fie pentru tine primul pas dintr-un parcurs profesional plin de reușite și promovări. Așadar, îți vom da ocazia să ne descoperi și să ne înțelegi modelul de business, pentru ca mai departe să îți poți alege oportunitatea profesională cea mai potrivită pentru tine (de exemplu: director adjunct, director de magazin sau în serviciile suport: comercial, IT, financiar, logistică, HR, producție).

Jobul tău de zi cu zi va fi să coordonezi dezvoltarea unuia sau a mai multor sporturi cu ajutorul echipei pe care o să o gestionezi. Pentru a avea succes, va trebui să îți creezi o echipă puternică în jurul tău, ce poate varia de la 3 până la 14 membri. Va trebui să garantezi un management calitativ prin recrutarea coechipierilor care dețin valorile Decathlon: vitalitate, responsabilitate, autenticitate și generozitate, prin a le acorda ajutor în crearea unui plan de dezvoltare personalizat și a avea întâlniri individuale și periodice cu ei.

La fel ca într-o afacere proprie, împreuna cu echipa ta, vei alege oferta de produse, vei decide poziționarea acesteia, vei stabili acțiuni pentru a dinamiza comerțul, vei gestiona stocul și bineînțeles, vei analiza performanțele economice. Noi credem în puterea exemplului personal, așa că jobul tău va fi unul în magazin, alături de clienți și de echipă.

În Decathlon, ești încurajat să iei decizii, să fii pro client, să inovezi, să lucrezi în echipă și să fii tu însuți. Astfel, noi te vom încuraja sa iti creezi și să animi un proiect local pe sportul de care ești pasionat, ceea ce înseamnă ca trebuie să cunoști piața sportivă și nevoile reale ale utilizatorilor și să promovezi brand-ul prin organizarea unor evenimente de testare în magazin și în afara lui.

Ce îți oferim:
- un mediu de muncă activ cu posibilități multiple de dezvoltare;
- program de lucru variat și flexibil, in 2 schimburi: full time - 8h, part time - 4h, 6h;
- training-uri locale și naționale;
- teambuilding-uri și întâlniri cu echipa pentru a practica sport împreună;
- asigurare medicală privată;
- asigurare de viață;
- reducere la produsele mărci proprii;
- program intern de recomandări viitori angajați, cu recompensa financiara;
- bonuri de masă;
- pachet salarial individualizat, bazat pe propriile performanțe;
- bonus lunar, în funcție de performanțe;
- oportunitatea de a investi în companie prin sistemul de acționariat.

Găsește o carieră în ritmul inimii tale!

Descrierea companiei

Decathlon este dе peste 10 ani pe piața dе retail sportiv din România, find actual lider dе piata, avand o viziune clară: Să facem sportul accesibil în România!

La nivel mondial suntem 97.000 de colaboratori, din care peste 1500 din România care activează în peste 11 domenii de activitate (retail, marketing, IT, producție, logistică, etc.), toți fiind uniți de o dorință comună, aceea de a face inimile oamenilor să bată pentru sport.

Am adunat în jurul nostru oameni fantastici, pasionați de sport, plini de viață și astfel am creat un mediu de lucru deschis, în care le oferim colegilor noștri tot sprijinul necesar pentru dezvoltarea lor personală și profesională. Suntem constant în căutare de noi coechipieri care să aducă valoare companiei, care să provoace modul în care lucrăm astăzi și să ajungă liderii Decathlon de mâine.

http://cariere-decathlon.ro

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre modul in care Decathlon prelucreaza datele tale personale in scop de recrutare, intra aici.
Publicat 1 Mart. 2023 Reactualizat 22 Mart. 2023 Expiră 1 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.