Team Leader D2D

EuroGsm - 5 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Daca ai acumulat experienta in vanzari si iti doresti sa iti incerci abilitatile de coordonare, pozitia noastra de Team Leader ti se potriveste de minune!
Printre atributiile tale, pe langa vanzarea produselor si serviciilor Orange va fi si coordonarea echipei de vanzari.

Descrierea jobului

Responsabilitati:

• Promovarea serviciilor Orange de internet fix şi TV Orange prin fibră pe teren, în orașul tău;
• Incheierea contractelor cu persoane fizice;
● Participare la instruirea si evaluarea echipei de vanzari
● Consilierea echipei de vanzari pentru atingerea obiectivelor
● Verificarea documentelor generate in activitatea de vanzare
● Colaborarea cu departamentele de suport
● Comunicarea catre echipa a informatiilor relevante.

Noi iti vom pune la dispozitie tot ce trebuie pentru a-ti dezvolta cariera de aici incolo:

● Programe de instruire bine structurate;
● Proiecte adiacente cu acoperire nationala in care ai posibilitatea sa te implici;
● Informatii in timp real care sa te sprijine pe partea de vanzare.


Ce îţi oferim?
Salariul motivant;
Comision peste valoarea pieţei;
Oportunitatea de a-ţi dezvolta o carieră sigură în vânzări si de a creşte profesional alături de noi;
Posibilitatea de a mai colabora pe alte proiecte.

Descrierea companiei

EuroGSM este o companie partenera Orange, ce strabate cararile tehnologiei de mai bine de 20 de ani. Primul magazin EuroGsm a fost deschis in anul 1997 la Cluj, in vitrina sa fiind expuse 3-4 telefoane gigant. De atunci, nu doar telefoanele mobile, accesoriile sau piata au evoluat.

Constienta ca ori creste in ritmul alert al tehnologiei ori devine istorie, compania a ales sa faca mai multe salturi, sa isi depaseasca limitele si sa se dezvolte rapid, astfel, reteaua de magazine EuroGsm numarand in prezent peste 100 de unitati la nivel national si peste 450 de angajati.

Mai mici, mai puternice, mai frumoase, mai surprinzatoare, mai usor de gasit si de folosit, noile gadget-uri sunt acum expuse in vitrine si magazine mai customer-friendly, mai primitoare si mai “conectate”. EuroGsm aduce pe piata cele mai noi tendite in domeniul comunicarii mobile prin diversificarea portofoliului de produse si servicii, ofera solutii inovatoare de comunicare, telefoane de ultima generatie, accesorii si o gama variata de servicii precum plata facturilor, abonamente de voce sau date. De asemenea, ofera experienta celor mai noi flagship-uri, gadget-uri trendy si accesorii, trotinete electrice pentru mobilitate smart si laptopuri de gaming pentru distractie.

Pe scurt, EuroGsm este o companie experta in domeniul telecom, stie multe despre smartphone-uri, gadget-uri, accesorii. Este dedicata noutatilor supercool pentru a oferi clientilor sai solutii adaptate pentru orice nevoie.

EuroGsm se caracterizeaza prin transparenta – stie multe despre telecom si le imparatasesti cu ceilalti si prin obiectivitate – ofera toate datele, iar clientul alege ce are nevoie. Este exact ghidul pe care orice client si-l doreste alaturi cand paseste in jungla tehnologiei, jungla careia ii stie toate frumusetile, dar si toate capcanele. Cunoaste bine gadget-urile si spune totul despre ele, ajuta la obtinerea unui pret corect si dezvaluie toate secretele lor pentru ca oamenii sa le poata folosi la maxim.

www.eurogsm.ro

Publicat 20 apr. 2022 Reactualizat 18 mai 2022 Expiră 20 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.