Team Lead (Programator)

Zupría - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu 13000 - 15500 RON
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam un coleg fain, Team Lead pentru echipa de programatori!

Dezvoltarea in online, pe termen lung, a proiectelor noastre, duce la cresterea echipei de programatori si a volumului de munca necesar.
Prin urmare, pentru a avea o echipa fericita, intr-un mediu de lucru organizat, avem nevoie de o persoana dedicata pentru acest lucru, doar din Romania, care va lucra full-time (norma intreaga) de la unul dintre birourile noastre din Bucuresti, Braila si Galati sau 100% remote.

Cum stii ca te cautam pe tine:
Esti pasionat(a) de lucrul cu oamenii si ai abilitati de conducator.
Esti foarte bine organizat(a) si acorzi o importanta sporita detaliilor.
Ai o experienta de minim 7 ani in programare si cauti in permanenta sa implementezi tot ce e nou. Aceasta experienta trebuie sa existe din momentul absolvirii studiilor superioare (orice profil) cu diploma de licenta si pana in prezent.
Cunosti limba engleza la nivel avansat.
Iti asumi raspunderea pentru deciziile luate.
Iti place sa primesti feedback onest si nu te superi daca feedback-ul nu este mereu 100% pozitiv (in fond, doar asa crestem).
Nu iti plac lucrurile facute in graba, ci vrei sa le analizezi si sa le slefuiesti ca sa iasa bine.

Descrierea jobului

Vei fi responsabil(a) sa coordonezi echipa de dezvoltare in implementarea specificatiilor tehnice ale aplicatiilor web, atat proprii cat si pentru diverse domenii de activitate si pentru diverse scopuri. Vei lucra indeaproape cu Managerul de Proiect Informatic, pentru stabilirea directiilor de dezvoltare.


Cerintele tehnice pe care le cautam la tine sunt impartite in 3 categorii, dintre care doar "must have" este obligatorie:

Must have:
5+ years of experience in Java technologies
Spring Boot experience
Microservice Architecture Basic Knowledge
Typescript / JavaScript knowledge

Should have (not a mandatory requirement):
Knowledge of a modern frontend framework, preferably Angular.

Nice to have (not a mandatory requirement):
Kafka
Docker & Kubernetes
Experience with designing complex high traffic web-based applications
JHipster knowledge
Experience working in an Agile environment with Scrum

Iti oferim:
  • Salarizare atractiva, adaptata studiilor, experientei si ritmului de lucru dovedite.
  • Sa fii parte din echipa care dezvolta una dintre cele mai inovative suite de aplicatii destinate mediului privat din Europa, suita de aplicatii care a primit o finantare de 2 milioane de euro.
  • Program de lucru flexibil atat ca loc de prestare a activitatii (de la oricare din birourile noastre din Bucuresti, Braila sau Galati sau 100% remote), cat si ca interval orar de lucru (iti alegi singur intervalul de lucru dorit pentru fiecare zi).
  • Un mediu de lucru lipsit de stres, cu multa intelegere si colectiv tanar, in cadrul unei companii care tinteste la premiul „Best Work Environment”.
Vei avea ocazia sa progresezi in permanenta prin participarea la seminarii, cursuri si training-uri suportate de companie, vei gasi mereu intelegere in momentele in care ai cea mai mare nevoie de acest lucru, plus ca vei avea alte cateva avantaje importante, pe care le vei afla numai daca vom lucra impreuna.

Vrem sa incepi lucrul cat de repede posibil. Chiar daca lucrezi de pe plaja, dintr-o capitala europeana sau dintr-un loc idilic din mediul rural, intelegem ca este posibil sa ai nevoie de cel putin 4 saptamani pentru a respecta preavizul la actualul tau loc de munca. Insa poti incepe si maine daca doresti. Totul depinde de tine.

Indeplinesti cerintele postului si te incanta ideea de a lucra cu noi? Incarca CV-ul si asteapta un telefon de la noi.Nu ti-am citit CV-ul? Contacteaza-ne pe LinkedIn. Daca e mai simplu, ne poti trimite CV-ul e-mail.

Nu e pentru tine? Da te rog un Share, poate ai un prieten / o prietena in cautarea unui loc de munca provocator ca acesta :) . Multumim! 😉

Important: Ar fi minunat sa putem reveni cu feedback catre toti aplicantii dar, din experienta, stim ca nu ni se intampla intotdeauna. Astfel, daca timp de doua saptamani de cand ai aplicat nu te contactam, te rugam sa consideri ca am continuat procesul de recrutare cu alti candidati.

Si nu in ultimul rand, vrem sa stii ca nu ne suparam daca vrei sa ne pui intrebari. Trebuie doar sa ne trimiti mesaj si iti raspundem rapid.

Descrierea companiei

Zupría - the one stop software to increase company productivity

We aim to build the most technological advanced suite of apps that will assist companies in becoming more productive, reducing the fault ratio through automation and providing a clear view of the entire company processes.

Publicat 2 dec. 2021 Expiră 1 ian. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.