Publicat 14 Aug 2019 | Expiră 14 Sep 2019

Taxi driver in uk

15 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Angajam soferi de taxi pentru a lucra marea britanie! aplicantul trebuie sa vorbeasca limba engleza la un nivel mediu conversational,sa aiba cazierul judiciar curat,sa fie posesor de pasaport valabil! sa fie sociabil si maleabil intrucat se lucreaza cu oameni de diferite varste,sa fie politicos si sa poata ajuta/asista clientul atunci cand este cazul! varsta minima a aplicantului trebuie sa fie de 25 de ani,nu se cere experienta in acest domeniu deoarece compania va instrui si pregati aplicantul inainte de inceperea jobului

Descrierea jobului

Job relativ usor cu program flexibil (se poate lucra in diferite ture,cu pauze), soferul este platit in baza de comision neavand obligatii sau alte plati de facut,deoarece compania suporta toate cheltuielile cu transportul din Romania,cazarea pe prima luna,scolarizarea si pregatirea soferului pt job,preschimbarea actelor,controlului medical,taxelor si cheltuielilor aferente tuturor acestor operatiuni de inainte! masina precum si combustibilul,service-ul,asigurarea,spalatul vehiculului etc. sunt suportate de firma de asemenea!

Descrierea companiei

cea mai mare firma de taximetrie din south somerset,cu o traditie si o experienta de aproape 40 de ani in acest domeniu.un brand respectat cu un personal de peste 80 de persoane!

Expirat
Taxi driver in uk  -  yeovil radio cabs

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close