Publicat 17 Mar 2020 | Reactualizat 10 Apr 2020 | Expiră 16 Apr 2020

Targ Virtual de Cariere ACCA, 26 martie 2020

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Aplică
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Târgul Virtual de Cariera ACCA, 26 martie 2020

ACCA anunta primul Târgul virtual de cariere ACCA in România care va avea loc pe 26 martie 2020.
Încercăm să transformăm acest moment de pauză temporară în oportunitatea de a reflecta și a aduce cât mai multă valoare prin mediul online. Stați în casă pentru a vă proteja pe voi și cei dragi dar nu pierdeți acest timp! Participați în cât mai multe interacțiuni sigure și care vă pot ajuta în viitor.

Târgul ACCA este un astfel de exemplu. Acesta va avea rolul de a reuni oportunitatile angajatorilor din domeniul contabil si financiar cu energia, entuziasmul, inteligenta si pregatirea celor care vor sa se dezvoltate si sa se specializeze in sectorul serviciilor financiare. Participarea este gratuita iar inscrierea se face accesând acest link.

De asemenea, vom oferi posibilitatea participanților de a-și îmbunătăți propriile abilități de angajare cu sfaturi și seminarii gratuite despre rolurile viitorului in profesia financiara, cum sa iti construiesti o cariera de succes in domeniul financiar si cum sa ai cel mai atractiv CV.

Stați în siguranță – vă aducem noi lumea acasă!

Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem online pe 26 martie.
Ai aplicat
Aplică

Criterii de selecție

  • Peste 1 luna experiență în Financiar / Contabilitate
Targ Virtual de Cariere ACCA, 26 martie 2020  -  The Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close