Publicat 08 Aug 2020 | Reactualizat 05 Sep 2020 | Expiră 08 Sep 2020

Tapiteri/croitori - fabrica de canapele

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Tapiterii trebuie sa aibe experienta in domeniu, sa fie capabili sa lucreze intr-un mediu rapid de lucru. Abilitatile de a efectua lucrari de lipire si confectionare a cadrelor pentru mobilă, precum si a pânzei potrivite pentru fiecare cadru sunt un plus. La fel si experienta in domeniul industrial. Croitorii vor lucra la masinile de cusut industriale. Experienta de cusut in domeniul industrial este un avantaj. La fel si abilitatile de a efectua lucrari de lipire si taiere (tesaturi, piele; se utilizeaza masini de taiat automate).

Descrierea jobului

Cautam tapiteri sau croitori pentru o fabrica de canapele din Finlanda. Salariu intre 11 - 14 euro/h, in functie de aptitudini si experienta. Timp de lucru 40 h/saptamana. Contract pe perioada nedeterminata. Posibilitate de a face ore suplimentare. Se lucreaza cu masini de cusut industriale iar munca poate fi destul de grea.
Suntem firma finlandeza de recrutare, prin urmare veti fi contactat/a direct de la biroul nostru din Finlanda. Nu avem sediu in Romania. Noi ne ocupam de toate procedurile in vederea angajarii si toate documentele necesare. Inainte de calatoria in Finlanda veti primi un ghid cu toate informatiile necesare, inainte de inceperea lucrului. Ne ocupam de efectuarea demersurilor necesare atat pentru inchirierea unei locuinte la un cost cat mai avantajos si cat mai aproape de locul de munca cat si pentru inchirierea unui autoturism sau gasirea unui alt mijloc de transport (daca locul de cazare este mai departe de 5-6 km de locul de munca). In majoritatea cazurilor rambursam costurile de calatorie catre Finlanda, de pana la 150 - 200 de euro, dupa implinirea perioadei de proba, in baza biletelor si documentelor de calatorie pastrate. De la caz la caz vom organiza impreuna calatoria catre Finlanda, in functie de restrictiile existente. Datorita situatiei create de virusul corona, in functie de fabrica si locatie, noii angajati vor fi plasati fie in carantina/izolare pentru o scurta perioada (timp in care angajatul va trebui sa ramana la locul de cazare, nu va primi salariu dar firma va acoperi costul cazarii si mancare pentru perioada respectiva), fie vor fi plasati la statii de lucru separate (iar in acest caz angajatul va calatori doar intre locul de munca si cazare). Va multumim pentru intelegere! Mentionam ca nu se percep comisioane sau taxe din partea candidatilor pentru angajare. Asigurarea medicala/servicii medicale la locul de munca sunt incluse automat in contract (fac parte din drepturile dvs.). Asteptam CV-urile dvs., NUMAI in limba ENGLEZA. Nu se accepta CV-uri in limba romana deoarece selectia este facuta de partenerii finlandezi. Multumim pentru intelegere!

Descrierea companiei

We are a Finnish company located near the city of Lappeenranta in eastern Finland. We are sure that our expertise and professionalism will spur development and bring benefits to all parties involved. Our team is made up of three experienced and educated shareholders, focusing our energies on becoming a trustworthy supplier of quality human resources services. Our goal is to understand our clients’ requirements, as we believe that the key to long and prosperous collaboration is found in matching the skills and talent of particular worker candidates to the specific needs of our clients, thereby adding value to their business. We also know that each candidate is searching for a suitable job in a company that helps them grow and improve their skills, taking them to a higher level, making their work become their passion.

The jobs we offer are located in Finland or other European Union countries. The CVs must be in English. CVs in Romanian language are not accepted!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Tapiteri/croitori - fabrica de canapele  -  Ellen Services Oy

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close