Tamplar / Muncitor necalificat - prelucrarea lemnului

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 2400 RON
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam persoane necalificate sau calificate ca si tamplar cu experienta in prelucrarea lemnlui sau persoane dispuse in a invata acest tip de munca .

Descrierea jobului

Sarcini : prelucrarea si formatizarea lemnului si a placajului / OSB , asamblare lazi si cuti din lemn si placaj / OSB conform desen si instructiuni , retusare si reparare lazi din lemn si placaj , marcare lazi din lemn si placaj . Posibilitatea de a lucra eventual la schimbul II .


Beneficii : Ore suplimentare platite , tichete de masa , tichete cadou de sarbatori , conditii bune de lucru ( sala de mese , vestiare , loc pentru fumat , hale de lucru inchise ) . Posibilitatea negocierii salariului in functie de aptitudini in productie .

Descrierea companiei

SC LARILIN.PROD SRL este o firma cu o vechime de 20 de ani, specializata in productia ambalajelor din lemn pentru aplicati industriale , deasemenea ofera si servicii de ambalare pentru piese grele industriale la sediul clientului . Obiectul nostru de activitate implica in general debitarea si formatizarea lemnului/Placaj/OSB si asamblarea acestora in diverse forme cum ar fi lazi /cuti de diferite dimensiuni . Sediul nostru se afla in Drajna de Jos , Judetul Prahova la 15 minute de orasul Valenii de Munte . Suntem interesati in recrutarea de personal cu experienta in prelucrarea lemnului dar si de persoane necalificate , putem oferi servicii de calificare a personalului . Suntem interesati si de a recruta urmatoarele : Inginer al calitatii , sofer autoutilitara de capacitate mica ( necesar carnet de conducere tip B ) pentru distante relativ mici ( 100-200 km ) , muncitori necalificati , tamplari . In unele cazuri sunt necesare ore suplimentare , pentru aceste situatii, orele suplimentare sunt intodeauna platite ! Oferim tichete de masa , conditi bune de lucru ( hale de productie inchise ) , sala de mese , spatiu de fumat , doua pauze in timpul programului ( programul de lucru este : 07:00 - 15:30 ) , vestiare .

Publicat 6 iun. 2022 Expiră 6 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.