Publicat 29 Sep 2020 | Reactualizat 25 Oct 2020 | Expiră 29 Oct 2020

TACO BELL vine in AFI Brasov! Hai sa fim colegi!

30 posturi
CĂUTĂM TACO EXPERT... ÎNCEPĂTOR. ÎN NOUL RESTAURANT DIN 
BRAŞOV 

Ştim, toţi îţi cer experienţă. Ce-ar fi dacă ţi-am spune că la Taco Bell venim noi cu experienţă? Tu vino cu pofta de viaţă, de muncă... şi de tacos. E ok dacă esti junior. Până la urmă începătorii de azi sunt profesioniştii de mâine. Aşa că te aşteptăm în echipa Taco Bell din Braşov, să creştem împreună. 

AVEM O PERSPECTIVĂ FRESH ŞI CĂUTĂM COLEGI PE MĂSURĂ: DESCHIŞI, PRIETENOŞI, CU SIMŢUL UMORULUI, DAR CARE MAI POT FACE ŞI ALTE LUCRURI. 6111 Asigură o servire excepţională a clienţilor şi îi fac să se simtă ca acasă; dIII Gătesc cu la fel de multă pasiune ca şi cum ar găti prietenilor lor, Sunt team-players, pentru că o echipă armonioasă e reţeta succesului; Inspiră energie pozitivă clientilor, dar si colegilor. 
NU-ŢI CEREM FOARTE MULTE ŞI AVEM ŞI BENEFICII PE MĂSURĂ: 6III Tichete de masă, să faci masă mare acasă în fiecare zi; 611b Program de lucru variat, ca să Tţi organizezi timpul după bunul plac: full time-8h, part time-4h, 6h, weekend; 6ffl Majorări salariale în raport cu timpul petrecut la noi: 1 an, 2 ani. Evoluţia angajaţilor este una dintre priorităţile noastre; Traininguri constante pentru dezvoltare profesională; 
DACĂ ESTI PE-ACEEASI PAGINĂ CU TOATE VALORILE NOASTRE, HAI SĂ NE ÎNTÂLNIM LA O CAFEA. 
Hai sa fim colegi!
TACO BELL vine in AFI Brasov! Hai sa fim colegi!  -  California Fresh Flavors

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close