Publicat 22 Mai 2019 | Reactualizat 21 Iun 2019 | Expiră 22 Iun 2019

TÂMPLAR – MAGAZINUL Kika PALLADY

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii medii/calificare profesională
Experienţă în domeniu de min 3 ani
Simţ practic foarte dezvoltat, îndemânare, precizie
Lucru în echipă, independenţă,flexibilitate,personalitate dinamică
Carnet de conducere tip B

Descrierea jobului

Responsabilitati
• Asigură, coordonează şi supervizează activităţile de asamblare şi montare a pieselor de mobilier, pe suprafaţa de vânzare şi la domiciliul clientului
Oferta
Oportunitatea de a te alătura unei companii multinaţionale în expansiune
Salariu atractiv
Tichete de masă
Abonament clinică privată

Descrierea companiei

O companie internaţională de succes

Înfiinţarea companiei kika în anul 1973 s-a bazat pe un concept total nou ce a dus ulterior către un succes internaţional. Astăzi kika se evidenţiază ca furnizor complet în domeniul amenajărilor interioare moderne. kika cuprinde în total 32 de magazine în Austria, precum si alte 23 de locaţii în spaţiul Europei de Est.

Din toamna anului 2013 kika a devenit parte a grupului internaţional Steinhoff, a doua companie pe plan mondial pe piaţa de mobilă şi se numără astfel printre companiile de vârf din domeniul amenajărilor interioare. Compania Steinhoff, înfiinţată iniţial ca şi afacere de familie în Germania, a fost construită pe valori puternice cum ar fi implicare, iniţiativă, fidelitate şi, în mod special, încredere şi continuă să se dezvolte constant în special pe piaţa de mobilă şi decoraţiuni. Compania cuprinde mărci proprii, logistică şi producţie şi numără în prezent împreuna cu kika Leiner peste 87.000 de angajaţi.

Expirat
TÂMPLAR – MAGAZINUL Kika PALLADY  -  KIKA Mobilier SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close