Publicat 24 Mai 2021 | Reactualizat 21 Aug 2021 | Expiră 23 Aug 2021

System Administrator for Google Cloud Platform

8 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

We are looking for a talented System Administrator with experience in Linux to join our client’s Cloud Platform support team based in Bucharest. Our client is the world’s most well-known and accessed search engine.

WHAT YOU WILL BE DOING

  • Your main responsibility will be providing outstanding technical support for our client’s Cloud Platform products and solutions including our client’s Compute Engine and related services.
  • You will also be providing technical support to Networking products (such as load balancing, firewall rules, routes, VPN’s..) and Infrastructure products (such as Linux and Windows Servers, scripts, Kubernetes, server configuration..)

WHAT WE EXPECT FROM YOU
Minimum requirements:
- 100% fluent in English (minimum C1)
- European citizenship or a valid full time work permit
- Previous experience as a Linux system administrator (minimum 2 years)
- Familiar with web protocols (HTTP, DNS, SSL/TLS, etc)
- Understanding of networking standards
- Ability to read and understand logs and stack traces.
- Ability to research using internal knowledge bases and public facing documentation (StackOverflow, Groups...)

Desirable skills:
- Background in SQL (plus)
- Containerization knowledge (LXC, Docker, Kubernetes, etc)
- Familiarity with modern API technologies (OAuth, RESTful APIs, gRPC)

WHAT WE OFFER
- Competitive salary package
- Two months of paid training
- Continuous training and certification within our client's products
- Teamwork in a multicultural environment, social activities and personal development
- Relocation package for candidates living outside of Bucharest.

Starting October, you will also be required to cover some night shifts, so that our client can receive 24/7 support.

Descrierea companiei

Webhelp este un lider global de peste 50.000 de oameni în externalizarea proceselor de afaceri (BPO). Continuăm să ne specializăm în experiența clienților, dar capacitățile noastre se extind pe canale vocale, sociale și digitale. Serviciile Webhelp externalizate s-au extins și pentru a include servicii de gestionare a plăților, vânzări și marketing.

Proiectăm experiențele clienților în numele unora dintre cele mai progresive mărci din lume și, prin propunerea noastră de externalizare transformativă, putem stimula îmbunătățirea performanței, oferim o transformare reală și durabilă în modelele de operare ale clienților și oferim un avantaj financiar semnificativ.

De la înființare, Webhelp a crescut semnificativ, peste 500 de parteneri fiind deserviți de echipele noastre globale care traversează 35 de țări și peste 140 de centre de experiență pentru clienți. Numai în ultimii patru ani, veniturile Webhelp au crescut cu peste 250%. Am realizat acest lucru investind în oamenii noștri și în mediul în care lucrează și dezvoltând capacitatea analitică și operațională pentru a oferi externalizare cu adevărat transformatoare cu soluții care să răspundă provocărilor unei lumi omnicanale.

La Webhelp lucram ca o singura echipa pentru un succes comun, suntem pozitivi si cautam continuu sa uimim oamenii cu care lucram. Toata lumea din echipa are un rol foarte important de jucat in succesul si cresterea Webhelp. Lucram in echipa, intr-un mediu placut, ne folosim inteligenta si facem totul: de la a ne ajuta clientii sa construiasca experiente mai inteligente, mai bune, umane ale clientilor, pana la moderarea retelelor lor sociale pentru ei si furnizarea de servicii de plata.

Ne tinem de cuvant si ne indeplinim fiecare angajament sau promisiune pe care o facem clientilor Webhelp, fapt pentru care am devenit un partener strategic de succes. Suntem creativi si inovatori, indraznim sa testam noi abordari si ne pastram mintea deschisa pentru a gasi noi modalitati de lucru care sa ne conduca spre succes.

Te-am convins ca Webhelp este un loc de munca minunat? Urca la bord!

Expirat
System Administrator for Google Cloud Platform  -  WEBHELP ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close