de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 13 Nov 2019 | Reactualizat 04 Dec 2019 | Expiră 13 Dec 2019

Supraveghetor sala jocuri

2 posturi

Candidatul ideal

Cerinte:

- Persoana activa, organizata, corecta, cu spirit practic;
- Bune abilitati de comunicare si relationare;
- Aspect fizic placut;
- Cu sau fara experienta in domeniu;

Descrierea jobului

Responsabilitati:

- Supravegherea permanenta a modului de desfasurare a acitivitatii in sala de joc;
- Ofera clientilor informatii referitoare la modul de functionare al aparatelor de joc, posibilitatile de castig, evenimentele organizate;
- Servirea clientilor cu produse din protocol;
- Intocmirea incasarilor zilnice si predarea gestiunii;
- Alte atributii specifice jobului.

Beneficiile tale sunt alcatuite din:

- pachet salarial competitiv si bonuri de masa;
- program de lucru in ture zi/noapte;

Descrierea companiei

Game World Romania este una dintre companiile reprezentative pe piata centrelor de divertisment din Romania, avand ca domeniu de activitate organizarea si exploatarea salilor de jocuri electronice. Compania este prezenta in Bucuresti si in alte 3 orase importante din tara: Constanta, Brasov si Alba Iulia.

Inca de la inaugurarea primei sali de jocuri din capitala, in septembrie 1999, reteaua Game World Romania s-a extins continuu, ajungand in prezent la un total de 7 sali de jocuri cu peste 720 de posturi de joc si peste 500 de angajati.

Game World Romania face parte din grupul de companii Game World, care se numara printre cele mai experimentate companii din Centrul si Estul Europei in domeniul jocurilor electronice.

Supraveghetor sala jocuri  -  Game World Romania SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close