Supraveghetor / Ingrijitor copii

INTERNATIONAL HOUSE 2 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Daca esti o persoana vesela, calma, dar si ferma, ordonata, dar si orientata si pasionata de interactiunea cu copiii, ne-ar bucura foarte mult sa faci parte din echipa noastra.
- doamna / domnisoara calma si vesela, cu dragoste, respect si daruire fata de cei mici
- studii minim medii
- prezenta placuta, atentie la detalii
- abilitati foarte bune de comunicare cu copiii
- persoana rabdatoare, calma, toleranta, entuziasm, empatie
- experienta minim 6 luni

Descrierea jobului

- preluarea copiilor de la parinti/insotitori de la intrarea in sediu si predarea copiilor parintilor /insotitorilor dupa incheierea cursurilor
- ingrijire si supraveghere copii privind mersul la toaleta
- indeplinirea altor sarcini atribuite de departamentul educational sau de customer service (umplere sticla de apa, utilizare Xerox, solicitare de la receptie a materialelor aditionale (lipici, marker, etc)
- asumarea responsabilitatii actiunii in cazul vreunei urgente
- asigurarea respectarii normelor de igiena si a procedurilor de prevenire a infectarii cu Covid - 19 in cadrul centrului

Descrierea companiei

INTERNATIONAL HOUSE este una din cele mai prestigioase institutii educationale din Marea Britanie, cu sediul la Londra. Fondată în 1953, cuprinde o reţea de 160 de şcoli de limbi străine în peste 50 de ţări. În şcolile din cadrul reţelei se predau limbile engleză, spaniolă, germană, franceză şi o gamă variată de alte limbi. La nivel global şcolile IH formează peste jumătate din toţi absolvenţii CELTA. În reţea sunt peste 200.000 de cursanţi, iar şcolile IH angajează peste 5.800 de profesori.
De 20 de ani în România, International House Bucharest oferă servicii de înaltă calitate colaboratorilor săi și este renumit pentru cursurile de limba engleză oferite, fiind in acelasi timp liderul cursurilor de engleza pentru afaceri din Romania.
De-a lungul existenței sale în România, International House Bucharest a pregătit peste 15.000 de angajați în peste 350 de companii multinaționale, care operează în țara noastră în toate industriile.
Premiile dobândite de-a lungul timpului au demonstrat că motto-ul “Happy Learners are Effective Learners” este o realitate măsurabilă, iar cele 11 puncte de excelență din maximum de 12 obținute în ultima inspecție Eaquals sporesc încrederea și dedicarea partenerilor săi de a continua colaborarea cu centrul numărul 1 din România în predarea limbilor străine.

Web: www.ih.ro www.ihworld.com

DE CE RECRUTAM ???
INTERNATIONAL HOUSE se extinde continuu.
INTERNATIONAL HOUSE investeste permanent in capitalul de resurse umane.
Proiectele in curs de desfasurare si cele viitoare vor oferi candidatilor oportunitatea de a avea acces la dezvoltare profesionala continua si de a face parte dintr-o companie de TOP care deserveste la randul ei companii de TOP din toate sectoarele de activitate.
Publicat 12 Aug. 2022 Reactualizat 9 Sept. 2022 Expiră 11 Sept. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.