Support Engineer

Prime Telecom 3 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

  • Abilitati de comunicare cu clientii.
  • Limba engleza nivel avansat (scris si vorbit).
  • Cunostinte TCP/IP.

Constitue un avantaj: cunostinte L2 switching, module CCNA, cunostinte Linux.

Descrierea jobului

Monitorizarea retelei.
Preluarea problemelor, diagnosticare primara, escaladare, ticketing.
Se lucreaza cu instrumente software dedicate.

Descrierea companiei

Prime Telecom, cu ajutorul solutiilor flexibile, de inalta calitate, sigure, rapide, inovatoare si rentabile, este unul din principalii furnizori de servicii integrate de comunicatii din regiune.
Avem peste 20 ani de functionare activa pe piata romaneasca si europeana, cu un capital integral romanesc. Suntem prima companie de telecomunicatii care a furnizat servicii de transport si conectivitate in regim de neutralitate din tara.
In gama de solutii si servicii, care se adreseaza exclusiv segmentului business to business si wholesale, se regasesc atat servicii standard de telecomunicatii, de infrastructura si solutii integrate, cat si solutii de telecom complexe precum: Carrier Ethernet MEF 2.0, Dark Fiber, DIA, Colocare, Hosting, Cyber Security, Cloud si VIOP – Office Virtual PBX.
Venim in intampinarea solicitarilor din piata cu solutii de aplicatii software pentru zona de retail sau dezvoltate la cerere, adaptate pe nevoile clientilor, inclusiv pe segmentul inteligent, al Internetul lucrurilor.
De-a lungul anilor am dezvoltat si implement peste 490 de solutii complete de securitate si supraveghere video, control acces si detectie incendiu. Prin specialistii nostri, certificati de catre organizatiile autorizate din tara sau din Europa, oferim servicii de consiliere, audit la solutiile existente, montaj si instalare, dar si mentenanta si servicii post garantie.
Cea mai noua verticala din portofoliul nostru este cea de Eficienta energetica. Oferim solutii complete de iluminat cu led la interior si exterior, dar si statii de reincarcare vehicule electrice.
Echipa noastra tehnica este formata din peste 90 de specialisti cu experienta in dezvoltarea retelelor si configurare software. Asigura mentenanta si suport 24/24h, 365/365 si o functionalitate de peste 99,8% in timp ce infrastructura proprie extinsa de fibra optica ne asigura conectarea locatiilor prompt si eficient.
Sediul nostru central este situat in zona centrala a Bucurestiului, la 5 min de mers pe jos de la statia de metrou Pta Victoriei sau Pta Romana. In plus, avem sucursale si in Cluj, Iasi si Timisoara.
Daca prezentarea de mai sus te-a facut curios si consideri ca descrierea jobului ti se potriveste, te invitam sa apesi butonul „Aplica job”.
Daca intrunesti cerintele mentionate in anunt, daca abilitatile si cunostintele descrise in CV-ul tau ne vor convinge tine telefonul aproape, te vom contacta pentru programarea unei discutii detaliate.
Succes!
Publicat 3 Iun. 2022 Reactualizat 1 Iul. 2022 Expiră 3 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.