Publicat 05 Mai 2021 | Reactualizat 04 Iun 2021 | Expiră 05 Iun 2021

Support Engineer with Portuguese - Bucharest

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

PORTUGUESE speaker and looking for a job? Explore our career opportunities!

Your path to success requires:

Portuguese – advanced level and English knowledge – at least medium level
• Knowledge or experience in working with Windows and MS Office products;
• Ability to understand technical issues and to provide the proper solution for it;
• Previous successful customer service experience is considered an advantage;
• Strong written and oral communication skills;
• Able to communicate with the customers in a non-technical manner;

Descrierea jobului

• Providing IT support on specific software to users;
• Solving various technical issues such as: VPN troubleshooting, configuring Pads and smartphone applications, MS Outlook troubleshooting;
• Logging remotely to the client’s computer and help them solve software issues;
• Processing technical issues into the ticketing system;
• Troubleshooting hardware, software and network related issues;
• Escalating problems to the next level of support when necessary.

Working hours:

Operating 7 days a week we run a variety of shifts, with flexibility to suit everyone.

You will be awarded for your success with:

Attractive salary package;
Contract for unlimited period of time;
27 days Annual Vacation;
IT and Soft skills trainings provided by our specialists;
Opportunity to develop a career within a stable multinational environment – Trainer, Quality Analyst, Team Leader, Project Management, Infrastructure or Application Developer Specialists etc.;
Friendly, fun and young team.

Descrierea companiei

Stefanini este o companie braziliană cu peste 30 de ani de experiență în furnizarea de servicii IT la nivel global, de la externalizarea infrastructurii IT până la dezvoltarea de aplicații software. Compania este prezentă direct în 40 de țări, prin cele 73 de birouri din întreaga lume, și are un portofoliu de peste 500 de clienți activi. Clienții Stefanini provin din sectoare precum servicii financiare, producție, telecomunicații, industria chimică, servicii, tehnologie, sectorul public și beneficiază de un set complet de servicii mature și profesionale, care acoperă întregul ciclu de viață al unei aplicații.

Cu cele peste trei decenii de expertiza IT, prin inovarea in tehnologie, strategii digitale si modele de livrare, suntem un ghiseu unic pentru definirea si livrarea atat a utilizatorilor finali, cat si a valorii afacerii Stefanini. Ne ajutam clientii sa isi transforme visul de transformare digitala intr-o realitate de succes.

Cu Stefanini suntem pe piața românească de 14 ani și de atunci am adunat o echipă de peste 1 600 de colegi în birourile noastre din București, Sibiu și Târgu Mureș. Abordarea Stefanini, “suficient de mare, dar suficient de mică” ne face să fim deschiși, flexibili, receptivi și agili, iar acestea sunt trăsăturile pe care le căutăm și la oamenii noștri. Credem că angajații fericiți sunt egali cu clienții fericiți, așa că punem zâmbetul la baza culturii noastre, a provocărilor noastre de zi cu zi și a interacțiunilor noastre cu colegii și cu clienții. Hobby-urile și pasiunile noastre ne condimentează mediul de lucru și ne mențin pozitivi și productivi.

Stefanini are oportunități de carieră la nivel local și în întreaga lume pentru profesioniști interesați de un loc de muncă vibrant, pasionat, orientat spre echipă. Dacă sunteți o persoană orientată către client și cu o atitudine „faceți-o”, veniți la o cafea și o discuție despre viitoarea dvs. carieră cu noi! Avem terasa perfectă pentru asta.

Aflați mai multe despre noi pe pagina Stefanini și alăturați-vă nouă pe Facebook.

Expirat
Support Engineer with Portuguese - Bucharest  -  Stefanini Romania SRL.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close