Supply Chain Stock Controller

Orange Romania - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ce căutăm:
Esti curios, analitic, atent la detalii si iti doresti sa participi la dezvoltarea si asigurarea functionarii proceselor specifice de Supply Chain? Iti place tehnologia si sa lucrezi cu cele mai noi produse? Te entuziasmeaza sa cunosti oameni noi, din companie sau colegi din alte tari ale Grupului Orange?
Daca ai raspuns cu DA la intrebarile de mai sus, esti déjà in etapa urmatoare :).

Ce trebuie să știi:
Ne-ar placea sa ai experienta pe zona de Logistica si gestiune stocuri, sa intelegi cum lucram si care ar putea fi nevoile noastre. Cunostintele de baza in contabilitate sunt un plus pe care il apreciem. Daca ai lucrat déjà in ERP sau aplicatii de Stock Management iti va fi mult mai usor sa te integrezi.
Desigur, lucram mult cu pachetul Microsoft Office, deci Excel-ul trebuie sa-ti fie familiar la nivel avansat. Colaboram cu colegi din alte tari, vorbim oficial engleza si iti cerem sa poti purta usor o conversatie in aceasta limba pentru a-ti putea desfasura activitatea.

Descrierea jobului

Ce trebuie să faci:
Cautam un coleg de back office, care sa asigure suport, analiza si gasirea celor mai bune modalitati de a rezolva situatiile aparute pe fluxul tranzactional de inventory, in conformitate cu procedurile de supply chain si financiare. Provocarile nu vor lipsi, vei fi implicat in procese de business noi, cum ar fi proiectul de fibra si TV dar si in mentinerea comunicarii corecte cu Depozitul Central. Vrem sa fii deschis si flexibil in relatia cu colegii sau colaboratorii nostri si sa le aduci claritate in nevoile lor.
Tehnic vorbind, vei face operatiuni specifice de Stock Control, care necesita atentie sporita, capacitate de a rezista la verificari repetate si dorinta de a gasi modalitatea corecta prin care se pot rezolva situatiile aparute.
Tinem neaparat sa ne aduci ceva nou, experienta in relatia cu parteneri externi, poate ca ai lucrat in echipe multiculturale. Oricum ar fi, vrem sa invatam ceva de la tine.

Descrierea companiei

Orange este Liderul pieței de Telecomunicații Mobile din România. La nivel mondial, Orange Group este un furnizor important de servicii IT și telecomunicații pentru companii multinaționale din 220 de țări și teritorii.

Orange România este o companie certificată #TopEmployer, fiind recunoscută pentru condițiile excelente pe care le oferă angajaților.

La Orange, plasăm oamenii în centrul a tot ceea ce facem, în același mod în care responsabilitatea noastră socială și de mediu este esențială pentru strategia noastră. Deoarece echipele noastre sunt cel mai mare atu al nostru și pentru că operăm într-un sector în continuă evoluție, ne asigurăm că experiența angajaților noștri este una cât mai cuprinzătoare și mai plăcută, aliniată cu experiența pe care o oferim clienților noștri.

Bazându-ne pe strategia noastră corporativă și pe angajamentele noastre, suntem astăzi unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicații și servicii digitale.

Brandul Orange a fost creat pentru a simplifica comunicarea umană, aducând astfel valoare comunităților în care activează.

Suntem o companie digitală care construiește viitorul conexiunii umane - Orange este ceea ce suntem și ceea ce facem, în fiecare zi.

Dacă vrei să contribui la experiența Orange, să fii parte dintr-o echipă sclipitoare și să beneficiezi de avantajele unui Angajator de Top, urmărește oportunitățile de carieră și înregistrează-te cu propriul tău cont pe orange.ro/jobs. Chiar dacă job-ul pe care îl cauti nu e deschis în prezent, având un cont activ la Orange, vei putea fi informat la timp despre noile oportunități.

Ți-ar placea să știi mai multe despre viața la Orange?

Te așteptăm pe orange.ro/jobs/life-at-orange!

Publicat 27 mai 2022 Reactualizat 24 iun. 2022 Expiră 26 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.