Publicat 11 Sep 2019 | Reactualizat 11 Oct 2019 | Expiră 12 Oct 2019

Suport vanzari reactivi, sticlarie si aparatura laborator

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Este obligatoriu absolvent(a) chimie, biologie, biofizica,biotehnologie, horticultura, chimie alimentara cu bune cunostiinte de operare PC, doreste sa lucreze full-time, intr-o companie stabila , pe termen lung si cu posibilitati de a avansa in timp.
Experienta in vanzari si permisul "B" constituie avantaje la angajare.

Descrierea jobului

Postul este de asistent vanzari ( sales support ) pentru vanzatorii "senior". Se proceseaza oferte, comenzi si se urmaresc livrarile de produse specializate. Dupa o perioada de adaptare/training se poate promova pe post de senior salesman. Interesul companiei este EXACT promovarea asistentilor vanzari ca senior salesman.

Descrierea companiei

Suntem o companie infiintata in 1995 , lider pe piata f.specializata de comert cu aparatura de laborator , reactivi chimici si consumabile. Fiind o piata de nisa cu produse utilizate in mediu industrial , stiintific sau cercetare/dezvoltare este necesara calificarea candidatilor in domeniile de mai sus. Nu oricine cu experienta de vanzari poate vinde produsele noastre.
Se ofera salariu motivant , CM , posibilitati de avansare rapida si traininguri anuale .

Expirat
Suport vanzari reactivi, sticlarie si aparatura laborator  -  Redox Life Tech S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close