Publicat 11 Sep 2019 | Reactualizat 15 Sep 2019 | Expiră 11 Oct 2019

Suport vanzari reactivi, sticlarie si aparatura laborator

1 post

Candidatul ideal

Este obligatoriu absolvent(a) chimie, biologie, biofizica,biotehnologie, horticultura, chimie alimentara cu bune cunostiinte de operare PC, doreste sa lucreze full-time, intr-o companie stabila , pe termen lung si cu posibilitati de a avansa in timp.
Experienta in vanzari si permisul "B" constituie avantaje la angajare.

Descrierea jobului

Postul este de asistent vanzari ( sales support ) pentru vanzatorii "senior". Se proceseaza oferte, comenzi si se urmaresc livrarile de produse specializate. Dupa o perioada de adaptare/training se poate promova pe post de senior salesman. Interesul companiei este EXACT promovarea asistentilor vanzari ca senior salesman.

Descrierea companiei

Suntem o companie infiintata in 1995 , lider pe piata f.specializata de comert cu aparatura de laborator , reactivi chimici si consumabile. Fiind o piata de nisa cu produse utilizate in mediu industrial , stiintific sau cercetare/dezvoltare este necesara calificarea candidatilor in domeniile de mai sus. Nu oricine cu experienta de vanzari poate vinde produsele noastre.
Se ofera salariu motivant , CM , posibilitati de avansare rapida si traininguri anuale .

Suport vanzari reactivi, sticlarie si aparatura laborator  -  Redox Life Tech S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close