Suport vanzari / ofertare

RTH PROCONSTRUCT - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Absolvent(a) studii superioare finalizate, prioritate absolventi de profil tehnic
Cerinte: cunostinte Excel nivel mediu, atentie distributiva, abilitati munca in echipa, spirit organizatoric,

Descrierea jobului

OFERTARE, SUPORT AGENT VANZARI, LUCRU LA BIROU, DISCUTII TELEFONICE CU CLIENTII,CUNOASTEREA PRODUSELOR, INTOCMIT OFERTE- CONTRACTE, MUNCA IN ECHIPA

Descrierea companiei

RTH - PRODUCATOR IMPORTANT IN DOMENIUL INCHIDERILOR INDUSTRIALE SI REZIDENTIALE Prezenta in toata tara prin reprezentanti de vanzari si echipe tehnice firma RTH este producator si importator direct pentru toata gama de inchideri industriale si rezidentiale: -usi sectionale rezidentiale si industriale - rulouri aplicate si suprapuse din aluminiu si pvc - usi tip rulou - grilaje metalice -sisteme de andocare rampe burdufe - usi metalice si antifoc - automatizari porti, bariere si sisteme de parcare -usi rapide, armonice Firma RTH a selectat pentru dumneavoastra cele mai bune materiale si solutii astfel incat va putem oferi produse fiabile cu un raport calitate pret foarte bun. RTH ofera solutii complete : - consultanta in alegerea produselor de care aveti nevoie in activitatea specifica pe care o desfasurati . - produse atestate si cerificate ce respecta toate normele comunitatii europene. - servicii profesionale de instalare si intretinere a produselor achizitionate. RTH pune la dispozitia clientilor echipe de interventie rapida in cazuri de urgenta sau de accidente pentru a nu afecta activitatea dumneavoastra. Dupa expirarea termenului de garantie pentru produsele achizitionate firma noastra ofera contracte de control si intretinere astfel incat clientii nostri sa reduca costurile de exploatare si sa mareasca la maxim durata de viata a produselor achizitionate. Politica firmei noastre este indreptata spre colaborarea cu firme de constructii si arhitectura ce pot recomanda sau utiliza in proiectele lor produsele firmei noastre. Unul din cele mai importante lucruri în cadrul firmei este echipa. Echipa RTH Proconstruct este o echipa tanara, alcatuita din persoane motivate, dornice sa realizeze toate obiectivele propuse în termenele prestabilite, totul în interesul clienţilor companiei.

Publicat 18 mai 2022 Reactualizat 15 iun. 2022 Expiră 17 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.