Publicat 06 Iul 2020 | Reactualizat 05 Aug 2020 | Expiră 06 Aug 2020

Suport Tehnic limba Engleza - Telemunca

13 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Dacă îți pică netul, te transformi în SuperTech Hero și rezolvi imediat problema? N-ai vrea să începi o carieră în IT? Dacă da, aplică pentru poziția de Suport Tehnic și noi te ajutăm să îți pui în valoare abilitățile!

P.S: Îți poți lua și prietenii cu tine dacă ți-ar plăcea să faceți parte din aceeași echipă, iar noi îți oferim un bonus pentru fiecare recomandare! :)

Descrierea jobului

Cаrе vа fi rolul tău?

  • Vеi gestiona apeluri, chat-uri si e-mаil-uri din pаrtea cliеnților;
  • Vеi rеzolvа cu promptitudinе divеrselе situаții pе cаre аcеștia le rаportеаză;
  • Vеi ofеri suport tеhnic (level 1) și commеrciаl, cliеnților noștri;
  • Vеi păstra еvidența interаcțiunilor cu cliеnții și vei înrеgistrа informațiile transmise de aceștia;
  • Vei participa la sesiuni periodice de training care să te ajute să te dezvolți pe plan profesional și personal.

Ce îți oferim?
  • Vei avea un program de lucru flexibil, full time, organizat și în funcție de disponibilitatea ta. De exemplu avem 3 ture: 6:00 - 14:00/14:00 - 22:00/22:00 - 06:00;
  • Vei avea un salariu fix, tichete de masa, bonusuri lunare de performanță, ce vor crește progresiv, odată cu experiența acumulată de tine în companie;
  • Vei avea parte de posibilități reale de promovare în cadrul companiei;
  • Vei avea oportunitatea de a acumula experiență în domeniul IT - Software;

Descrierea companiei

Activam de aproape 15 ani in domeniul serviciilor de Business Process Outsourcing, avand 3 sedii in Bucuresti, Ramnicu Valcea si Bacau.

Gestionam proiecte in 7 limbi de circulatie internationala pentru companii de top ce activeaza in diferite industrii (pharma, retail, telecomunicatii, banking, IT, auto, etc.).

Principalul motor al activitatii noastre il reprezinta oamenii - motiv pentru care am investit si vom investi intotdeauna in angajatii nostri prin training-uri, stagii de pregatire si suport continuu din partea team leaderilor si a managementului.

Aici vei gasi o echipa prietenoasa si cu dorinta constanta de progres. Mai mult decat atat, apreciem oamenii valorosi, drept urmare, cei care demonstreaza initiativa si determinare au sanse reale de a fi promovati, majoritatea managerilor nostri pornind de la postul de reprezentant relatii clienti.

Te invitam sa afli mai multe despre noi aici:

https://www.valoris.ro/ https://www.facebook.com/ValorisCenter.Romania/ https://www.linkedin.com/company/valoris-center/

Expirat
Suport Tehnic limba Engleza - Telemunca  -  VALORIS CENTER

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close