Publicat 13 Oct 2017 | Reactualizat 12 Nov 2017 | Expiră 13 Nov 2017

Suport Tehnic in Limba Engleza - Bitdefender

5 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Recrutam pentru proiectul nostru Bitdefender! Esti pasionat de domeniul IT, stii ce este un „bug spam” si esti proactiv? Mai mult decat atat, comunici cu usurinta cu oamenii si vorbesti engleza la nivel avansat?

Aplica si hai sa ne cunoastem!

Descrierea jobului

Activitatea ta va presupune rezolvarea solicitarilor de natura tehnica (level 1) raportate de catre clientii Bitdefender telefonic sau prin chat.

Beneficii:

  • Oportunitatea de a acumula experienta in domeniul IT Software si de a promova in cadrul companiei. In functie de rezultate, poti fi tu urmatorul nostru Team Leader;
  • Un program de lucru flexibil: 6/8 ore
  • Salariu fix + tichete de masa + bonusuri lunare de performanta, concursuri motivationale si activitati impreuna cu echipa;
  • Atmosfera prietenoasa, echipa ambitioasa si pozitiva;
  • Mediu de lucru modern si colectiv tanar;
  • Asigurare medicala privata.

Descrierea companiei

Activam de mai bine de 10 ani in domeniul serviciilor de Business Process Outsourcing, avand 2 sedii in Bucuresti si Valcea.
Gestionam proiecte in 7 limbi de circulatie internationala pentru companii de top ce activeaza in diferite industrii (pharma, retail, telecomunicatii, banking, IT, auto, etc.)
Principalul motor al activitatii noastre il reprezinta oamenii - motiv pentru care am investit si vom investi intotdeauna in angajatii nostri prin training-uri, stagii de pregatire si suport continuu din partea team leaderilor si a managementului.
Aici vei gasi o echipa prietenoasa si cu dorinta constanta de progres. Mai mult decat atat, apreciem oamenii valorosi, drept urmare, cei care demonstreaza initiativa si determinare au sanse reale de a fi promovati, majoritatea managerilor nostri pornind de la postul de reprezentant relatii clienti.
Valoris Center reprezinta o alegere foarte buna atat pentru studenti, fiind un start exceptional in cariera, cat si pentru persoanele cu experienta care vor sa isi dezvolte cunostintele. In plus, programul este flexibil si ai posibilitatea de a lucra part time sau full time.

Expirat
Suport Tehnic in Limba Engleza - Bitdefender  -  VALORIS CENTER