Publicat 12 Apr 2021 | Reactualizat 10 Mai 2021 | Expiră 13 Mai 2021

Supervizor Electric - per.determinata - Cogealac

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Absolvent studii superioare cu profil electric și experiență în operarea instalațiilor electrice de înaltă, medie și joasă tensiune;
Abilitatea de a citi schemele logice sau scheme electrice;
Abilitatea de a se adapta sarcinilor de serviciu sau proiectelor în funcție de priorități;
Capacitatea de a se concentra la sarcinile de serviciu în situații limită;
Conduce analize de defect pe probleme specifice instalațiilor electrice;
Capacitatea de a întelege acte normative: legislație primară și secundară;
Capacitatea de a analiza si procesa acte normative;
Capacitatea de a sumariza informații din actele normative;
Capacitatea de a colecta, analiza și completa date în scopul raportării acestora;
Experiență în domeniul tehnic/experiență pe un post similar – minim 1 an;

Descrierea jobului

Îndeplinește responsabilitățile aferente postului rezultate din cerințele Sistemului Integrat de Management și a legislației în vigoare privind mediul, securitatea și sănătatea în muncă;
Responsabil de operare rețele și instalații de înaltă, medie și joasă tensiune;
Să utilizeze corect mașinile, aparatura și alte mijloace de producție;
Menține relațiile de colaborare cu autoritatea de reglementare în domeniul energiei și cu departamentele de reglementare din cadrul grupului;

Descrierea companiei

Alatura-te echipei CEZ si descopera un univers plin de oportunitati profesionale creative si interactive.

Grupul CEZ in Romania este reprezentat prin zece companii – Distributie Energie Oltenia, CEZ Romania, CEZ Vanzare, CEZ Trade, CEZ ESCO Romania, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development si TMK Hydroenergy Power.

Grupul CEZ este prezent pe piata romaneasca inca din anul 2005, odata cu preluarea companiei de distributie a energiei electrice Electrica Oltenia SA. Dupa procesul de separare a activitatilor (unbundling) incheiat cu succes in anul 2007, Distributie Energie Oltenia (fosta CEZ Distributie) asigura alimentarea cu energie electrica a sapte judete: Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea.

CEZ Vanzare este principalul furnizor de energie electrica din sud-vestul Romaniei dar si furnizor de gaze naturale, cu un portofoliu de clienti casnici si industriali care depaseste 1,4 milioane de clienti. Grupul CEZ detine in Romania si cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, in zona Dobrogea, la Fantanele, Cogealac si Gradina. Parcul Eolian a insemnat o investitie de 1,1 miliarde Euro si contine 240 de turbine eoliene cu o putere totala instalata de 600 MW. Intreaga capacitate a Parcurilor Eoliene CEZ a fost pusa in functiune la sfarsitul anului 2012. Totodata, incepand cu 2011, Grupul CEZ in Romania detine in portofoliul sau sistemul hidroenergetic de langa Resita, judetul Caras-Severin, format din 4 microhidrocentrale (Grebla, Crainicel 1, Crainicel 2 si Breazova) si amenajarile hidro aferente de la Trei Ape, Gozna, Valiug si Secu. Grupul CEZ a investit in reabilitarea complexului de hidrocentrale de la Resiaa in scopul cresterii eficientei, capacitatea de productie ridicandu-se de la 18MW la circa 22 MW dupa finalizarea procesului de modernizare.

Incepand cu 2018, CEZ ESCO Romania ofera solutii de eficienta energetica in sectorul privat. Compania ofera servicii complete, de la consultanta la proiectare, de la management de proiect, la implementare proiectelor energetice complexe (solutii de incalzire, de racire si/ sau alimentare cu energie). Misiunea CEZ: Sa asigure cash-flow suplimentar pentru initiativele noastre de dezvoltare; Sa imbunatateasca performantele Grupului CEZ Romania pe termen lung; Sa securizeze afacerile cu energie la nivel regional si unicitatea la nivel de piata locala; Sa dovedeasca Actionarilor ca suportul lor catre aceasta investitie merita.

Aplica acum la unul dintre joburile disponibile.

Expirat
Supervizor Electric - per.determinata - Cogealac  -  TOMIS TEAM

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close