Supervizor electric/mecanic/automatizari

Azomureș - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Descrierea jobului

​​Candidatul ideal:

​Absolvent al învățământului mediu de specialitate (electrică/electroenergetică/mecanică) / Absolvent al școlii de maiștri de specialitate (electrică/electroenergetică/mecanică)/ Absolvent al școlii postliceale de specialitate (electrică/electroenergetică/mecanică);

Capacitate de comunicare;

Abilități de mediere conflict;

Abilități de negociere.


​Descrierea jobului:

​Asigurarea îndeplinirii inspecției zilnice și a planului de mentenanță conform alocării de către șeful ierarhic/notificări secție.

Dezvoltă si propune proiecte de îmbunătățire(CIP) împreună cu serviciile de mentenanță internă, externă și sectorul de producție, pentru menținerea în parametrii proiectați ai instalațiilor sau pentru îmbunătățirea acestora.

Evaluează împreună cu inginerul de arie și șeful de instalație, starea tehnică a instalaţiilor/utilajelor pe baza notificărilor primite.

Este responsabil cu organizarea planurilor de mentenanță pentru aria alocată, conform programului de mentenanță Maximo.

Efectuează controlul interfazic al lucrărilor de mentenanță; monitorizează execuția lucrărilor de mentenanță preventivă, predictivă și corectivă conform comenzilor de lucru; verifică respectarea documentației tehnice, a fișelor tehnologice conform instrucțiunilor de lucru/ procedurilor operationale specifice activității pe care o desfășoară; verifică respectarea dispozițiilor legale privind montarea și repararea utilajelor sub presiune și a instalațiilor de ridicat; participă la executarea lucrărilor de complexitate ridicată.

Propune acţiuni corective.

Este responsabil cu receptia lucrărilor de mentenanță: calitate, cantitate, timp de execuție,siguranța muncii, conform PV Maximo.

Contribuie la monitorizarea KPI contractorilor.

Este responsabil cu asigurarea materialelor și pieselor de schimb pentru executanții lucrărilor în baza rezervărilor/comenzilor din programul SAP/R3,Maximo.

Contribuie la elaborarea listelor de lucrări în cadrul RK.

Descrierea companiei

Istoria Azomureș începe în anul 1962, odată cu construcția instalațiilor pentru fabricarea de îngrășăminte azotoase de pe platforma de la Târgu Mureș. Construcția s-a desfășurat in mai multe etape, ocupă astăzi o suprafață de aproximativ 100 de hectare, în partea de sud-vest a orașului și este una dintre cele mai moderne platforme de acest gen din România. Azomureș este cel mai important producător de fertilizanți pentru agricultura din România, furnizând fermierilor români un portofoliu de produse de îngrășăminte minerale cu Azot (N) și complexe de tip NPK. Din primăvara anului 2012, Azomureș a intrat în proprietatea Ameropa Holding, unul dintre cei mai importanți traderi de cereale și îngrășăminte la nivel mondial. Din vara aceluiași an, noul acționar a început derularea unui plan de investiții pentru modernizarea instalațiilor, în vederea creșterii capacității de producție și totodată pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurator (valoare investitiilor a depăsit suma de 240 de milioane de euro). Capacitatea de producție a Azomureș este proiectată să ajungă la 1,8 milioane de tone anual, agricultura locală și regional reprezentând o prioritate. În următorii ani, la Azomureș sunt planificate o serie de noi investiții care să corespundă cerințelor europene din acordul Green Deal. Platforma de la Târgu Mureș devine astfel unul dintre pilonii industriei românești, o piesă important în cadrul unui lanț economic valoros pentru economia României.

Publicat 16 mai 2022 Reactualizat 13 iun. 2022 Expiră 15 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.