de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 02 Aug 2007 | Reactualizat 31 Aug 2007 | Expiră 02 Aug 2007

SUPERVISOR VANZARI BUCURESTI

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Comunicativ, organizat, creativ, lucru in echipa, posibilitate deplasari, cunostinte PC.

Descrierea jobului

Controlul vanzarilor, preturi, stocuri, circulatia marfurilor.
Planificarea vanzarilor, intocmirea situatiilor zilnice a vanzarilor reprezentantilor comerciali, organizarea transportului intern, gasirea de noi clienti, vanzari directe catre clienti cheie, comunicatia cu dealerii, rep. de vanzari si depozitele, parafarea ofertelor, formarea bonusurilor rep. de vanzari.Se acorda salariu atractiv, masina si telefon de serviciu, bonusuri de realizare a obiectivelor.

Descrierea companiei

SC MKM-RO GRUP este parte a holdingului MKM Rusia cu reprezentante in Fed.Rusa,China,Bulgaria, Serbia, Grecia, Croatia si Macedonia. Obiectul principal de activitate il reprezinta distributia de materiale termo si hidroizolatoare pt. constructii civile si industriale. Holdingul se situeaza pe locul 5 in Europa de sud ca volum de vanzari anuale.

Expirat
SUPERVISOR VANZARI BUCURESTI  -  MKM-RO GRUP

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close