Publicat 09 Oct 2018 | Reactualizat 06 Nov 2018 | Expiră 09 Nov 2018

Supervising Veterinarian in the Netherlands

50 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Se cauta MEDICI VETERINARI OFICIALI PENTRU CONTROLUL ALIMENTELOR ( Olanda )

Daca va place domeniul controlului alimentelor si bunastarea animalelor compania Vetwork recruteaza medici veterinari pentru guvernul olandez (NVWA), reprezentand directia sanitara veterinara din Olanda. Ca inspector sanitar veterinar o sa supravegheati bunastarea animalelor, controlul alimentelor incluzand transportul animalelor, verificarea documentelor de export-import, iar unde este nevoie trebuie sa luati masurile pe care fiecare situatie o cere.
De asemenea impreuna cu ceilalti colegi o sa implementati legi si masuri in controlul alimentelor. In functie de unde activitate o sa puteti lucra in abatoare de carne rosie sau alba, de dimensiuni mici medii sau mari, depozite frigorifice si centre de colectare pentru export. Medicii veterinari oficiali sunt prezenti in procesul de abatorizare de la controlul transportului a bunastarii, controlul ante si post mortem. Aceste masuri trebuie sa asigure un grad de siguranta in controlul alimentului, iar la final produsele care respecta standardele regulamentare sunt stampilate corespunzator. NVWA este directia sanitara veterinara din Olanda a carui scop este asigurarea controlului alimentelor, prin medici veterinari foarte bine pregatiti.

Descrierea jobului

Se cauta MEDICI VETERINARI OFICIALI PENTRU CONTROLUL ALIMENTELOR ( Olanda )

Ca inspector sanitar veterinar o sa supravegheati bunastarea animalelor, controlul alimentelor incluzand transportul animalelor, verificarea documentelor de export-import, iar unde este nevoie trebuie sa luati masurile pe care fiecare situatie o cere. De asemenea impreuna cu ceilalti colegi o sa implementati legi si masuri in controlul alimentelor. In functie de unde activitate o sa puteti lucra in abatoare de carne rosie sau alba, de dimensiuni mici medii sau mari, depozite frigorifice si centre de colectare pentru export. Medicii veterinari oficiali sunt prezenti in procesul de abatorizare de la controlul transportului a bunastarii, controlul ante si post mortem. Aceste masuri trebuie sa asigure un grad de siguranta in controlul alimentului, iar la final produsele care respecta standardele regulamentare sunt stampilate corespunzator. NVWA este directia sanitara veterinara din Olanda a carui scop este asigurarea controlului alimentelor, prin medici veterinari foarte bine pregatiti.

Vreti sa faceti parte din echipa lor? Compania Vetwork ofera un curs intensiv de olandeza cu scopul de a atinge nivelul B2 (se invata limba olandeza din limba engleza), cerinta necesara pentru a intra in programul de training.

Oferta noastra:
● Salariu bazat pe 30 ore de lucru pe saptamana, platit inclusiv in perioada cursului de limba olandeza
● un contract pe 1 an cu posibilitate de extindere
● cursul de limba olandeza gratuit
● training pentru job
● suport cu gasirea unei locuinte
● suport cu inregistrarea in Colegiul medicilor din Olanda
●discount pentru asigurarea de sanatate
●masina de servici (dupa terminarea cursului de limba)

Cerinte:
● trebuie ca diploma dumneavoastra sa fie recunoscuta de catre colegiul medicilor
● este de preferat daca aveti experienta
● sa stiti engleza scris si vorbit fluent
● sa aveti abilitatea de a invata usor o limba straina (olandeza)
● sa puteti lua decizii rapide
● sa lucrati bine sub presiune
● sa aveti permis auto
● sa va doriti sa va mutati in Olanda

Pentru mai multe informatii va rugam sunati la numarul 0031318860108, trimiteti email la info@vetwork.nl , ne gasiti pe siteul www.vetwork.nl , pe facebook.com/vetwork.nl sau linkedin www.linkedin.com/company/v-twork

Descrierea companiei

Vetwork is a recruitment agency that specialises in finding suitable staff for the veterinary industry. We can find staff for permanent positions, temporary positions, or to cover absences. We are committed to meeting personal and business needs and providing consulting services to help clients make the right choices.

Vetwork partners with parties from the three major segments of the veterinary industry: all animal clinics in the Netherlands, all suppliers to animal clinics, and multiple public-sector institutions, including the Netherlands Food and Consumer Product Safety Authority, universities and the Animal Health Service. Alongside our primary activities of recruitment and selection, we also provide staffing, secondment, and payrolling services.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Supervising Veterinarian in the Netherlands  -  Vetwork B.V.