Publicat 31 Iul 2019 | Reactualizat 28 Aug 2019 | Expiră 31 Aug 2019

Sudori WIG si SME

40 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Sudori cu experienta autorizati pe teava (conducte) in procedeele de sudare WIG (141) si SME (111) conform EN 9606 pentru lucrul pe santier la un cazan de abur.
Candidatii trebuie sa prezinte urmatoarele documente:
- certificat de calificare sudor;
- atestate conform EN 9606 sau PT ISCIR din care sa reiasa nivelul de calificare al sudorului;
- CV din care sa reiasa experienta in meseria de sudor.
Se solicita si cunostinte de limba engleza(vorbit) la nivel cel putin A2.

Descrierea jobului

Sudori cu experienta autorizati pentru lucrul pe santier la un cazan de abur pentru lucrari in strainatate si in Romania.
Se asigura salariii atractive precum si cazarea personalului.

Descrierea companiei

Societate de constructii cu experienta de peste 70 de ani, ofera servicii complexe la lucrari de constructii-montaj, pentru clientii din domeniul producerii energiei electrice si termice (confectii si montaj echipamente mecanice, echipamente electrice si sisteme de comanda)

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Sudori WIG si SME  -  S.C. Energomontaj S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close