Publicat 08 Ian 2021 | Reactualizat 07 Feb 2021 | Expiră 08 Feb 2021

Sudori MIG/MAG, TIG/WIG, ELECTRIC pentru ateliere din ITALIA (Salariu peste 2000 Euro)

25 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

EXPERIENTA IN LUCRARI SPECIFICE DE SUDURA PRIN PROCEDEUL MIG-MAG ( SAU IN FUNCTIE DE SPECIALIZARE TIG, ELECTRIC ). SUDURILE SUNT CONTROLATE PRIN RX, US, LP. SE LUCREAZA LA DIFERITE COMPONENTE PENTRU INDUSTRIA NAVALA ( DUPA CAZ PETROCHIMICA SAU CONSTRUCTII MECANICE).

CANDIDATUL IDEAL TREBUIE SA SUSTINA SI SA PROMOVEZE TESTAREA PE PROCEDURILE 2G SI 3G.

VIITORUL ANGAJAT TREBUIE SA AIBA REZISTENTA LA EFORT FIZIC, SA RESPECTE INTOCMAI INDICATIILE TEHNICE ALE SUPERIORILOR IERARHICI.

Descrierea jobului

Obiectivul angajatului este acela de a executa suduri prin procedeul MIG-MAG care sa nu prezinte defecte la verificarea specifica cu LP, US sau RX. Se sudeaza numai in materiale cu coeficient ridicat de carbon. Majoritatea sudurilor se efectueaza in pozitia 2G ( cornisa ) sau 3G

Responsabilitatile angajatului sunt cele specifice Fisei Postului de sudor.

Beneficii : contract de lunga durata ( 1-2 ani ); cazare gratuita in conditii decente; transport asigurat de la cazare la atelier si retur; salariu decent de peste 2000 eur .

Descrierea companiei

Agenția noastră de recrutare, OVA WORK & HR SERVICES, înființată în 2018, cu sediul în București, România, dar cu echipa manageriala cu peste 20 ani de experienta pe piata europeana a serviciilor de Human Resources oferă personal specializat pentru zona UE. Candidații noștri operează în special în industrie ( toate ramurile ), în domeniul medical și în servicii sociale. Oferim angajati profesionisti, inclusiv pentru pozitiile de mijloc si de top. Luăm în considerare toate solicitările partenerilor noștri pentru a găsi candidați adecvați în funcție de educație, experiență profesională, cunoașterea limbilor străine, calități și aptitudini.

Scopul nostru este să identificăm cei mai buni candidați și să oferim cele mai bune soluții în recrutarea și selecția personalului, în cel mai scurt timp.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Sudori MIG/MAG, TIG/WIG, ELECTRIC pentru ateliere din ITALIA (Salariu peste 2000 Euro)  -  OVA WORK & HR SERVICES

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close